…ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ “ΣΟΥΑΡΕ”

ΣΤΟΥ ΜΑΓΑΛΙΟΥ

EXMAG

 

 

Συνηθίζονται τα… εθιμοτυπικά, εορταστικά και παρεϊστικα σουαρέ, με μεζέ και καλή καρδιά, πρωτίστως, σε αυτό το χρονικό διάστημα του χρόνου.

Μια τέτοια παρέα, σχηματίστηκε, στην Αγία Βαρβάρα, αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2022, στο café – μεζεδοπωλείο “2STAGE” του τ. Προέδρου και διαχρονικά, παράγοντα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Γρηγόρη Μαγαλιού.

Χαλαρή, λοιπόν, προ – Χριστουγεννιάτικη, ποδοσφαιρική επί το πλείστον συζήτηση, με σπέσιαλ μεζέ, μπύρες, ουϊσκι, και κρασί, με το βασικό… μενού, να έχει, εννοείται, Αγία Ελεούσα, καθώς στην παρέα, βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας, κ. Νίκος Κουνάδης.
Για ιστορικούς λόγους, να σημειώσουμε, ότι σε αυτόν τον χώρο πριν λίγα χρόνια, σε μία ανοιχτή συγκέντρωση πολλών παραγόντων της ΑΠΕ, που μόλις είχε επιστρέψει στην Α΄ Αθήνας, πρωτοακούστηκε το όνομα του Νίκου Κουνάδη και έγινε εισήγηση για την αρχή της συνεργασίας του με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. 

 

 

 

MAGALLMESS

Στην φώτο, από αριστερά, ο μικρός Δημήτρης Κουνάδης, ο Νίκος Κουνάδης, το μέλος του ΔΣ Θεόδωρος Γουρνάς, ο πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ Κώστας Βόσσος, ο Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Καίσαρης, ο παλαιός παράγοντας του σωματείου Γιώργος Καλαντζής και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μίχος, ενώ από το τραπέζι πέρασαν ακόμη, το μέλος του ΔΣ, Πάνος Καρατζάς, και οι διαχρονικά, υποστηρικτές του συλλόγου, Αλέκος και Παναγιώτης Καρδαράς.

 

 

 

STMAKARX