ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ (20 ΦΩΤΟ)!

ouzarxtim

 

 

Λίγο πριν… εκπνεύσει το 2022 και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022, ο πρώην Πρόεδρος (νυν μέλος) της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Κώστας Βόσσος και ο εκ των Αντιπροέδρων του συλλόγου, Γρηγόρης Καίσαρης, δεξιώθηκαν στο Ουζερί “Ο Νίκος”, το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Χαλαρή η βραδιά με εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες και πάρα πολύ, ποδοσφαιρική κουβέντα, που ξεκίνησε με… αφορμή την ολοκόκκινη φόρμα του Παναγιώτη Γάλλου, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας της SUPER LEAGUE, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (1-1).

Ομοτράπεζοι αυτής της όμορφης βραδιάς, ο Προπονητής της ΑΠΕ, Νίκος Κουνάδης, ο άμεσος συνεργάτης του – Γυμναστής, Παναγιώτης Γάλλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Δράμπαλης, ο Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΑΠΕ, Αντώνης Βαζλαματζής, οι προπονητές των ακαδημιών, Παναγιώτης Ντούνιας, Γιώργος Αδράμης, τα μέλη του ΔΣ του σωματείου, Πάνος Καρατζάς, Θεόδωρος Γουρνάς και οι οικοδεσπότες, Γρηγόρης Καίσαρης και Κώστας Βόσσος.

Προσκεκλημένος στο τραπέζι ήταν και ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος, αλλά ένα σοβαρό απρόοπτο επαγγελματικής φύσεως, δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί.

Ακολουθεί το σχετικό φωτορεπορτάζ!

 

 

OUZESOTDIL

 

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

OP1

 

 

OP2

 

OP3

 

OP4

 

OP5

 

OP6

 

OP7

 

OP8

 

 

OUZESOTDIL

 

 

 

OP9

 

OP10

 

OP11

 

OP12

 

OP13

 

OP14

 

OP15

 

OP16

 

OP17

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

OUZESOTDIL