ΣΤΗΝ Β΄ ΦΑΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

Η Κ18 ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

arxakam

 

 

Κάτι καλό “χτίζεται” στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όχι μόνο σε επίπεδο ανδρικού τμήματος, αλλά, ιδιαιτέρως στο νευραλγικό κομμάτι των ακαδημιών της, όπου Τεχνικός Διευθυντής τις τελευταίες σεζόν έχει αναλάβει ο Αντώνης Βαζλαματζής.

Σίγουρα, για την αναδόμηση ακαδημιών, έπαιξε ρόλο, πριν λίγα χρόνια, η επιστροφή της ΑΠΕ στην φυσική της έδρα, τα Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, καθώς κάτι τέτοιο στερήθηκε για παραπάνω από 15 χρόνια, με συνέπεια πάρα πολλά νεαρά παιδιά από την πόλη μας, ή, να κατευθυνθούν σε ακαδημίες ομάδων όμορων δήμων, ή, να επιλέξουν άλλα αθλήματα.

Έτσι, λοιπόν, η λειτουργία των ακαδημιών του «κυανόλευκου» σωματείου στα Ριμινίτικα, έβαλε μπροστά πάλι αυτή την ποδοσφαιρική «κυψέλη», και με σταθερά βήματα, τα τμήματα υποδομής της ΑΠΕ, αναδιοργανώθηκαν και πλέον προσελκύουν τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο.

Παρότι το διάστημα αυτής της αναδιοργάνωσης και του “χτισίματος” είναι βραχύ, αλλά έχει γίνει αληθινή δουλειά εκ βάθρων, η ΑΠΕ έχει να επιδείξει σημαντικό επίτευγμα, και μάλιστα πρόσφατο, καθώς το τμήμα Κ18 του συλλόγου, για δεύτερη σερί σεζόν, προκρίθηκε στην β΄ φάση του οικείου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά (2021-2022), έχοντας στον πάγκο του τον Τεχνικό Διευθυντή, Αντώνη Βαζλαματζή, η Αγία Ελεούσα πέρασε στην β΄ φάση της διοργάνωσης, ενώ κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν 2022-2023, η ομάδα της πόλης μας με τον Πάνο Ντούνια στην τεχνική ηγεσία, κατέκτησε την 3η θέση στον 5ο όμιλο – με 22 βαθμούς σε 10 αγώνες έχοντας 7 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 20-8 – και προκρίθηκε στην β΄ φάση των ισχυρών, η οποία ξεκινά το προσεχές Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, όπου η ομάδα της πόλης μας, στις 9 το πρωί, υποδέχεται στα Ριμινίτικα τον Απόλλων Αθηνών / Δάφνη.

 

 

ENDMLIX

 

 

Τα αποτελέσματα της Κ18 της ΑΠΕ στην Α΄ φάση:

 

1η: Ρεπό

 
2η: Αγία Ελεούσα – Χαϊδάρι 1-3

 

3η: Ηρακλής Περιστερίου – Αγία Ελεούσα 0-4

 

4η: Αγία Ελεούσα – ΑΕ Περιστερίου 2-1

 

5η: Αιγάλεω – Αγία Ελεούσα 1-2

 

6η: Αγία Ελεούσα - Αττικός 3-0 α.α.

 

7η: Κηπούπολη – Αγία Ελεούσα 0-1

 

8η: Αγία Ελεούσα – Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2-2

 

9η: Ήφαιστος Περιστερίου – Αγία Ελεούσα 0-2

 

10η: Αγία Ελεούσα – ΑΟ Περιστερίου 3-0

 

11η: Φωστήρας Αθηνών – Αγία Ελεούσα 1-0

 

 

ENDMLIX

 

 

 

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

 

 

MIKRAP1mes

 

Σε αυτή την α΄ φάση της διοργάνωσης της ΕΠΣΑ, ο προπονητής του τμήματος, Πάνος Ντούνιας, είχε στην διάθεση του τους εξής νεαρούς παίκτες της ΑΠΕ (γεννηθέντες από 2004 έως 2006):

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Δημήτρης Τζωρτζακάκης, Ηλίας Χατζής / ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιώργος Ευθυμιάδης, Μίμης Κοσμάς, Γιάννης Μαθιούδης, Παναγιώτης Ράντης, Γιάννης Τεπετίδης, Νίκος Τζώρτζογλου, Κώστας Τσιγκόπουλος / ΜΕΣΟΙ: Πέτρος Γεωργίου, Βασίλης Λαζάρου, Χρήστος Πατσατζόγλου, Τζίμης Τριανταφυλλίδης, Ντίνος Τσιγκόπουλος / ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άρης Αράθυμος, Γιώργος Κουτάντζης, Ιγνάτιος Μπαριάμι, Κώστας Μιχαλόπουλος, Γιώργος Πατσατζόγλου, Λίνος Παϊτέρης

 

 

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ Κ18 ΤΗΣ ΑΠΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΦΑΣΗ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

vathm1

 

 

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ

 

vathm2

 

 

ENDMLIX

 

 

 

Ο ΠΑΝΟΣ ΝΤΟΥΝΙΑΣ

 

 

Για δεύτερη σερί σεζόν μετέχει στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Πειραιώτης τεχνικός, Πάνος Ντούνιας, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια, εξειδικεύεται στην τεχνική καθοδήγηση τμημάτων υποδομών.

Ο Πάνος Ντούνιας, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFAB, αλλά και επιμέρους του UEFAD για την τους Υπευθύνους ακαδημιών, την περασμένη σεζόν, κατά την έλευση του στην ΑΠΕ, είχε αναλάβει τα τμήματα Κ12 και Κ16, ενώ φέτος καθοδηγεί αυτά, των Κ14 και Κ18.

Μακρά και σταθερή η τεχνική διαδρομή του σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς έχει συνεργαστεί με Εθνικό Πειραιώς, Ελλάς Ποντίων, Δόξα Βύρωνα, Αγίους Αναργύρους, Φοίνικα Καλλιθέας, Μοσχάτο, Αιγάλεω, ενώ τον Δεκέμβριο του 2022, ολοκλήρωσε την σχεδόν 5ετή συνεργασία του με τον ΑΟ Πειραιά, όπου παράλληλα με την διεύθυνση των υποδομών του σωματείου, ήταν και στον πάγκο του ανδρικού τμήματος.

 

OP14

Στην άνωθεν φώτο, ο Πάνος Ντούνιας εν μέσω. Αριστερά ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών της ΑΠΕ, Αντώνης Βαζλαματζής και δεξιά ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Βόσσος

 

 

ENDMLIX

 

 

 

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ 5ος ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

 

 

termess

 

Σε μία ακόμη απόκτηση, επιβεβλημένη, τερματοφύλακα, προχώρησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς ήδη εντάχθηκε στο ρόστερ ο Γιάννης Σαμιώτης.

Η σεζόν 2022-2023 ξεκίνησε με τριάδα, αποτελούμενη από τους έμπειρους, Νικήτα Αλεξόπουλου, Χρήστου Ναβροζίδη και το νεαρό Δημήτρη Τζωρτζακάκη. Ο Χρήστος Ναβροζίδης, έπαιξε βασικός την 1η αγωνιστική, αλλά γρήγορα έθεσε εαυτόν εκτός τμήματος, και τελικά λύθηκε η συνεργασία του τον Δεκέμβριο που πέρασε. Ο Νικήτας Αλεξόπουλος, υπερασπίστηκε την εστία της ΑΠΕ σε έξι (6) ματς, αλλά αποχώρησε πριν από 15 μέρες περίπου, ενώ και ο 16χρονος Τζωρτζακάκης κατέγραψε δύο (2) συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στις αρχές του Ιανουαρίου αποκτήθηκε ο 19χρονος Θωμάς Σιφογιαννάκης, που ήδη έχει παίξει σε τρία (3) παιχνίδια, ενώ νέο μέλος του ρόστερ είναι ο Γιάννης Σαμιώτης, ο οποίος αν χρησιμοποιηθεί στο εντός έδρας ματς της ΑΠΕ με τους Αγίους Αναργύρους – αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Σιφογιαννάκης – θα είναι ο 5ος πορτιέρο που χρησιμοποιεί φέτος ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κουνάδης.

Ο 24χρονος Γιάννης Σαμιώτης, στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου (2022-2023) υπερασπίστηκε την εστία του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ έχει περάσει ακόμη από, Αρμενική, Σαλαμινομάχους, Δραπετσώνα, Δόξα Βύρωνα, Αετό Κορυδαλλού, Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά, Πανερυθραϊκό, Κ20 Καλλιθέα, Πεύκη, Καραβά και Άτταλο.

 

 

ENDMLIX