ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

arxpaouz

 

 

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζουν την στενή συνεργασία τους οι Ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με το Δίκτυο των ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και επιμέρους την εταιρία SPORT team.

Σε σχετική ανακοίνωση της PAO Soccer Schools by SPORTteam, αναφέρονται τα εξής:

«Το Δίκτυο των ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και η εταιρία SPORT team με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ακαδημία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η άριστη μέχρι τώρα συνεργασία μας συνεχίζεται με στόχο την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους».

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΛΑΣΣΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ SPORT team

«Το γεγονός ότι Σύλλογοι όπως η Α.Π.Ε Αγία Ελεούσα μας εμπιστεύονται και εντάσσονται στην μεγάλη πράσινη οικογένεια αποδεικνύει ότι η εταιρία μας και το Δίκτυο λειτουργούν με μοναδικό στόχο την εξέλιξη των νέων παικτών. Ευχόμαστε σε όλους μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς απρόοπτα».

Κώστας Αλάσσας Kostas Alassas/Διευθυντής και Υπεύθυνος SPORTteam για το Δίκτυο PSS

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ – ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

«Για τον Σύλλογο μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή που αποτελούμε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού. Ευχαριστούμε το Δίκτυο και την εταιρία SPORT team για την άψογη συνεργασία και οργάνωση».

Πάνος Καρατζάς / Υπεύθυνος Σχολής

 

* Στοιχεία Σχολής

Διεύθυνση: Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας «ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ», Φλέμινγκ 22 Αγία Βαρβάρα τηλ.: 6972-780003, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Σχολής: Πάνος Καρατζάς

 

- Στην κεντρική φώτο: Όρθιοι: αριστερά ο εκ των Αντιπροέδρων της ΑΠΕ κ. Γρηγόρης Καίσαρης και δεξιά ο Πρόεδρος της Αγίας Ελεούσας, κ. Κώστας Βόσσος. Καθήμενοι: Αριστερά ο βετεράνος διεθνής παίκτης, μέλος του τεχνικού τιμ και σκάουτινγκ του δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού, κ. Κώστας Μπατσινίλας και δεξιά ο κ. Κώστας Αλάσσας, Διευθυντής και Υπεύθυνος της SPORTteam για το Δίκτυο των Σχολών των Παναθηναϊκού.

 

 

OUZESOTDIL