…ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

proedr

 

 

Με ιστορικό ρεκόρ ξεκίνησε την θητεία του ο νέος Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γιώργος Μπίκος, έπειτα από την εκλογική διαδικασία της 30ης Μαρτίου 2022 και την σύσταση του νέου ΔΣ, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022.

Πρέπει να είναι το πιο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ διοικητικό συμβούλιο, που είχε ποτέ στην ιστορία της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς εκτός του Γιώργου Μπίκου, τρεις (3) ακόμη εν ενεργεία παράγοντες του σώματος, έχουν διατελέσει Πρόεδροι της ομάδας, οι κ.κ. Κώστας Βόσσος, Γρηγόρης Μαγαλιός, Γιώργος Νικολαϊδης, ενώ αν σε αυτούς προσθέσουμε, τον στενό συνεργάτη (εξ’ απορρήτων) του νέου Προέδρου Γιώργο Μπίκου, τον εξωδιοικητικό παράγοντα κ. Τάκη Γιαννόπουλο, που και αυτός έχει περάσει, παλαιότερα, από τον κορυφαίο διοικητικό θώκο, μιλάμε συνολικά, για 5 Προέδρους, στα 14 μέλη. Ζωή να’ χουν! Κανονική ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ λοιπόν!

Για την ιστορία, εκτός του νέου Προέδρου Γιώργου Μπίκου, όσο αφορά τους διατελέσαντες, ο προηγούμενος Πρόεδρος κ. Κώστας Βόσσος, μετέχει ως μέλος σε αυτό το νέο ΔΣ, ο τέως, κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, κατέλαβε το αξίωμα του Β΄ Αντιπροέδρου, ενώ, ο επίσης τέως, αλλά πιο επιτυχημένος στην 86χρονη διαδρομή του συλλόγου, κ. Γιώργος Νικολαϊδης, είναι μεταξύ των μελών.

 

YESSNEW