Η «ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ!

ARXVL

 

 

 

 

Στην ομάδα της καρδιά της θα συνεχίζει και φέτος, για την σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Preleague η Κατερίνα Βλάχου, καθώς η διεθνής πασαδόρος ανανέωσε την συνεργασία της με το Αιγάλεω.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Κατερίνα Βλάχου, η πολύ ποιοτική αθλήτρια του Σίτι, με τις τόσες διακρίσεις, αποτελεί παίκτρια – σύμβολο για την ομάδα, όπως επίσης και αθλητικό… βαρόμετρο στην απόδοση του αγωνιστικού τμήματος.

Η νεαρή πασαδόρος - γέννημα θρέμμα της ομάδας - παρά τις προτάσεις που είχε, συμφώνησε να παραμείνει στο Σίτι και να γράψει στο βιογραφικό της μια ακόμη χρονιά στα «κυανόλευκα».

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με το Αιγάλεω η Κατερίνα Βλάχου τόνισε: «Παρέμεινα άλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω. Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των ομάδων που μου έκαναν αξιόλογες προτάσεις να ενταχθώ στο ρόστερ τους. Είναι τιμή για εμένα όλες οι προτάσεις που μου έγιναν. Ήμουν πάρα πολύ προβληματισμένη για το τι πρέπει να κάνω. Αποφάσισα να παραμείνω και φέτος στο Αιγάλεω να γεμίσω εμπειρίες και να είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα. Το Αιγάλεω είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της pre league. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίχτριες μου καινούριες και παλιές να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλες μαζί τον στόχο μας».

Η Κατερίνα Βλάχου έχοντας μάθει από μικρή (από την ηλικία των 8) τα μυστικά του αθλήματος στις Ακαδημίες του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, είναι γεννημένη στις 23/03/1998 στο Μαρούσι και έχει ύψος 1.76.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες βόλεϊ του Αιγάλεω το 2008. Από το 2012 έως το 2017 ήταν η βασική πασαδόρος στις Εθνικές ομάδες Παγκοραδίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Το 2013 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley της ΕΣΠΕΔΑ.

Έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ για 2 συνεχόμενες χρονιές (2012-2013 και 2013-2014) με τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και ως αρχηγός της ομάδας είχε την τιμή να σηκώσει το τρόπαιο του Πρωταθλητή. Ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη πασαδόρος και στα δύο ανωτέρω τουρνουά. Πιο πριν, έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ, και πάλι για 2 συνεχόμενες χρονιές (2010-2011 και 2011-2012) με τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Το 2014-2015 κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων και ανακηρύχθηκε η καλύτερη πασαδόρος της ΕΣΠΕΔΑ. Την ίδια χρονιά ήρθε 2η με τα χρώματα του Αιγάλεω στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως επίσης και η καλύτερη πασαδόρος του τουρνουά.

Το 2015-2016 κατέκτησε με το Αιγάλεω το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ και ήταν η καλύτερη πασαδόρος της διοργάνωσης. Στο αντίστοιχο Πανελλήνιο F4 κατέκτησε την 2η θέση με την ομάδα, ενώ σε ατομικό επίπεδο για μια ακόμη φορά ήταν η καλύτερη πασαδόρος. Ακριβώς τις ίδιες, κορυφαίες, επιδόσεις είχε και την σεζόν 2017-2018.

Η ανανέωση με την Κατερίνα Βλάχου ήταν η 9η στην σειρά για την ομάδα του Αιγάλεω, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Μαριαλένα Λύρα, Εύα Μανώλικα, Λίτσα Κράνη, Κωνσταντίνα Τζαλαλή, Κατερίνα Κουλοπούλου και Νικολέτα Κοκμοτού, Έλενα Κουλοπούλου, Μυρτώ Σωτηροπούλου.

 

 

 

RAKOK