…ΘΡΑΥΣΗ ΜΕ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΠΟ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXKAVAD

 

 

Μεταγραφή από το… ψηλό ράφι, εφόσον ολοκληρωθούν και τα τυπικά, για τον ΑΟ Χαϊδαρίου (θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2022-2023), ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022, ήρθε σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Καββαδία.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα και πριν λίγες ώρες, ήταν το καίριο ραντεβού, όπου επήλθε η σχετική ταύτιση απόψεων.

Την σεζόν 2021-2022, που ολοκληρώθηκε, ο 22χρονος επιθετικός ήταν δανεικός από την ΠΑΕ Παναιτωλικός στην ΠΑΕ Αιγάλεω, που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 και είχε πολύ καλή πορεία στην διοργάνωση.

Ο ταλαντούχος παίκτης, που έχει γεννηθεί στις 10 Μαϊου 2000, το 2019 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ενώ την επόμενη χρονιά, όταν και πέρασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας, η ομάδα του Αγρινίου τον έδωσε δανεικό στην Καλλιθέα, με την οποία ο εν λόγω παίκτης στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE (Γ΄ Εθνική) την σεζόν 2020-2021 είχε 16 συμμετοχές και 3 γκολ, για να ακολουθήσει η μετακίνηση του στην ΠΑΕ Αιγάλεω.

Στην κεντρική φώτο, στο κατάστημα εστίασης «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», αριστερά ο Αλέξανδρος Καββαδίας και δεξιά ο παράγοντας του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Γρηγόρης Σπήλιος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις πολυήμερες διαπραγματεύσεις.

DDMESS1