…ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

ARXPANAOX

 

 

…Πρωταθλητισμός σε όλα τα επίπεδα για τον ιστορικό ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος, λίγο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023 στην Α΄ Αθήνας, διοργανώνει το κορυφαίο πανηγύρι της Αττικής, το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2022, στο γήπεδο TAE KWON DO του Παλαιού Φαλήρου.

Με… επιθετική καλλιτεχνική τριπλέτα, τους, Γιάννη Καψάλη, Μάκη Τσίκο, Μαριάννα Παπαμακαρίου, και μαζί τους σε αυτή την… dream team, τους Άρη Μουγκοπέτρο, Δημήτρη Τζίμα, Νίκο Παππά, Κωνσταντίνο Τσαμαδό, κ.α., αναμένεται να είναι χιλιάδες όλοι όσοι θα βρεθούν σε αυτό το μεγάλο πανηγύρι, που διοργανώνει ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Κινήθηκαν συντονισμένα και εξαιρετικά οι διοικούντες του ΑΟΧ για την διοργάνωση αυτού του κορυφαίου εγχειρήματος, με «αιχμή του δόρατος» τον ισχυρό παράγοντα του συλλόγου, κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος θεωρείται “master” για τέτοιου είδους υποθέσεις!

 

 

dddmess

 

 

 

 

SPTSKAPS

Στις άνωθεν φώτο, ο ισχυρός παράγοντας του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας, με τους επιστήθιους φίλους του, Γιάννη Καψάλη και Μάκη Τσίκο, από τις συχνές – πυκνές επισκέψεις τους, στο κατάστημα ιδιοκτησίας του, το μουσικό μεζεδοπωλείο “ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” στο Χαϊδάρι.

 

 

 

dddmess