ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΧ;


ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


Δεν είναι κρυφό ότι το τελευταίο διάστημα ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας δεν συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της ομάδας και πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές του δραστηριότητες, που τον κρατούν μακριά από τον σύλλογο. Το περασμένο καλοκαίρι ο Τάκης Σπίνουλας, πρώτοι εμείς είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την προεδρία και τον σύλλογο, καθώς όπως τόνιζε τότε είχε μείνει μόνος του να στηρίζει οικονομικά την ομάδα και αυτό δεν μπορούσε να γίνεται εσαεί. Τότε έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε άλλους επιχειρηματίες για να στηρίξουν την ομάδα και κάπου εκεί έγινε μια πρώτη κινητοποίηση. Ο κ. Πέτρος Καραβίτης μπήκε μπροστά ως προσωπικότητα αναλαμβάνοντας την προεδρία, εισήλθαν μερικά νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. και τελικά ο Σπίνουλας δεν αποχώρησε, αλλά κατέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου.
Το τελευταίο διάστημα η απουσία του είναι αισθητή και δεν δίνει το παρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εν αντιθέσει με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως έχει «παγώσει» και δυσαρεστηθεί με κάποια θέματα εντός διοικήσεως και αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί ή, τελικά να αποχωρήσει από το Δ.Σ. Κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του, αλλά σίγουρα η όλη υπόθεση σηκώνει έντονο προβληματισμό.
Από την άλλη πλευρά κυκλοφορεί νέο σενάριο που θέλει την ανάμειξη του εν λόγω δραστήριου επιχειρηματία του Χαϊδαρίου στα διοικητικά του Α.Ο. Αιγάλεω, όπου στον σύλλογο της γειτονικής πόλης έχουν αλλάξει Δ.Σ., έχουν εισέλθει δυνατοί επιχειρηματίες, οι οποίοι διατηρούν επαφές με τον Σπίνουλα και έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπίνουλας έχει συναντηθεί με τον βετεράνο διεθνή άσο του Αιγάλεω κ. Μπάμπη Σταυρόπουλο και τον Γενικό Υπεύθυνο του Α.Ο. Αιγάλεω κ. Τάκη Μανδραφλή (από το ρεπορτάζ του Αιγάλεω) και έχουν συζητήσει σχετικά με το θέμα.
Ο Σπίνουλας για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά εξελίξεις αναμένονται σίγουρα.