ΗΤΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ

 

ΟΛ. Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ - ΧΑΪΔΑΡΙ 2-0

 

 Υπό την παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας του Χαϊδαρίου στις εξέδρες, Μανώλη Παπαδόπουλου (θέμα το οποίο γράψαμε πρώτοι εμείς χθες βράδυ), ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Ασπρογέρακα και αναλαμβάνει από την Δευτέρα τα καθήκοντα του, ο ιστορικός ΑΟΧ ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ίλιον από τον Ολ. Ν. Λιοσίων με 2-0, στο πλαίσιο τη 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι για να ελπίζουν σε απευθείας παρανομή στην κατηγορία και έπαιξαν πολύ σκληρά, απέναντι σε μία ομάδα η οποία ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς το... τραίνο της ανόδου έχει περάσει.

Στο 24΄ σημειώθηκε το 1-0, ενώ το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 74΄. Ο ΑΟΧ έπαιξε με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν οι Διαμάντης, Κοτσολάκος, Μπατής, Κοντοπάνος. Κλασσική ευκαιρία είχε στο 82΄ ο Πολίτης, ενώ στο 86΄ ο Πανταζόπουλος είχε δοκάρι.

ΑΟΧ: Παπαδιώτης, Πολίτης, Δημητρακόπουλος (70΄ Νικολάου), Αρβανίτης, Πανταζόπουλος, Κασάπης, Χριστούλης, Νούλας, Καρώνας, Ρούσσα (85΄ Χρυσαφίδης), Μάλι (51΄ Φιλιμέγκας).