ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Δεν ήταν κακό το Χαϊδάρι με την Ηλιούπολη, όπου ηττήθηκε με 2-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Απλώς είχαμε μία μικρή επανάληψη σε ότι συνέβη και στο κύπελλο ΕΠΣΑ με τον Μικρασιατικό (ο ΑΟΧ έχασε με 2-1 και αποκλείστηκε από το κύπελλο), όπου και σήμερα και στην Καισαριανή, στις αρχές της επανάληψης η ομάδα της πόλης μας, παρότι αγωνίστηκε καλά, είχε ένα κακό δεκάλεπτο και έγινε το ίδιο. Και στην Καισαριανή και σήμερα με την Ηλιούπολη δέχθηκε δύο γκολ σε λίγα λεπτά και… game over, που λένε και στο χωριό μου…
Γενικά η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν τέτοια για να χάσει με 2-0, αλλά…!!!
Πάντως από τους διακριθέντες πρέπει να ξεχωρίσουμε σίγουρα τους Μπατή (δεξιά στη φώτο) και Ρούσσα (αριστερά στη φώτο). Ο 23χρονος στόπερ Αλέξανδρος Μπατής, που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, ήταν και σήμερα πολύ σταθερός, ενώ ο 21χρονος Φώτης Ρούσσα μπήκε ως αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι και πάλεψε όσο μπορούσε.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Μπατής, Πανταζόπουλος, Νούλας, Κασάπης (62΄ Κοτσολάκος), Χριστούλης, Μουρεζίνης (56΄ Ρούσσα), Λέκκας, Καρώνας (62΄ Καλαμπαλίκης), Σαλαπάτας.