ΚΟΜΒΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ

 

 

 

Κομβικό το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Παπάγο για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Η ομάδα της πόλης μας δεν έχει ξεκινήσει καλά στην φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος, όπου στις τέσσερις πρώτες (4) αγωνιστικές έχει μία (1) νίκη και τρεις (3) ήττες – το χειρότερο ξεκίνημα της εδώ και πολλά χρόνια – οπότε η ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης και μόνο, είναι επιτακτική πλέον. Η εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Πεύκη την περασμένη εβδομάδα κράτησε το ιστορικό σωματείο της πόλης μας στην 13η θέση με τρεις (3) βαθμούς (τέρματα 1-4) και το μόνο που σκέπτονται στις τάξεις της ομάδας είναι η νίκη, διαφορετικά θα μεγαλώσει ακόμη παραπάνω η… ψαλίδα από το γκρουπ των πρωτοπόρων και ενώ θα διανύουμε ακόμη την 5η αγωνιστική. Σε μια σεζόν μάλιστα που ο σύλλογος είχε ξεκινήσει με φιλοδοξίες για να συνδυάσει μια σπουδαία περίοδο με την επέτειο από την συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυση του. Την κρισιμότητα του αγώνα στους παίκτες της ομάδας επεσήμαναν μέσα στην εβδομάδα με ομιλίες τους, τόσο ο προπονητής Άγγελος Πυρένης και ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Βουλέλης, όσο και από πλευράς διοίκησης ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Μπαλοδήμας.
Απέναντι του ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα βρει τον Παπάγο, μία νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, η οποία μέχρι τώρα εκτός από την πολύ δύσκολη εκτός έδρας ήττα (2-1), που υπέστη την 1η αγωνιστική από τον Θρίαμβο Αθηνών, συνέχισε με τρεις σερί νίκες (εντός με Αγία Ελεούσα, Ρουφ και εκτός με Πεύκη), αποτελέσματα που την έφεραν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (τέρματα 8-5). Σκληροτράχηλη ομάδα έως τώρα ο Παπάγος και ελπίζουμε το Χαϊδάρι να είναι υποψιασμένο πλέον, καθώς έχει προηγηθεί το «χουνέρι» της πρεμιέρας (1η αγωνιστική), όπου ο ΑΟΧ είχε υποδεχθεί επίσης μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, τον Κένταυρο Βριλησσίων, αλλά έγινε η έκπληξη της αγωνιστικής και η ομάδα των Βορείων προαστίων είχε κερδίσει με 0-2.
Ο Άγγελος Πυρένης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει το καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η προετοιμασία του Χαϊδαρίου ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα Παρασκευής με χαλαρή προπόνηση. Στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα λαμβάνει μέρος και ο νεοαποκτηθέντας 27χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Γεωργοπάλης, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας (Γ΄ Εθνική). Όσο αφορά την ενδεκάδα, ο Πυρένης εκτός απροόπτου, μετά και την πώληση του Ηλία Κασάπη στον Αστέρα Αμαλιάδας (Γ΄ Εθνική), δείχνει να καταλήγει ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο για τον αυριανό αγώνα στους Πανταζόπουλο (κεντρική φώτο), Μπούσκο, που αγωνίστηκαν μαζί για 70΄ και την περασμένη αγωνιστική εναντίον της Πεύκης.
Ο αυριανός αγώνας με τον Παπάγο στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ αρχίζει στις 4 με διαιτητή τον Δημητρακόπουλο και βοηθούς τους Βαξαβανέλλη και Λεοντακιανάκο.
Τέλος να αναφέρουμε ότι έπειτα από διοικητικό συμβούλιο που έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες ο κ. Σπύρος Λάμπρου ανέλαβε Αναπληρωτής Πρόεδρος, ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Μπαλοδήμας προσωρινά θα ασκεί και χρέη Εκτελεστικού Αντιπροέδρου.