ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η… ΕΞΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Τον δρόμο της υποχρεωτικής ποδοσφαιρικής… εξορίας για περίπου δύο μήνες, παίρνει από σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας υποδέχεται το μεσημέρι στις 3 ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Καματερού τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Στην ιστορική ομάδα της πόλης μας έχει επιβληθεί από την ΕΠΣΑ ποινή τιμωρίας της έδρας της για 4 αγωνιστικές (πέτρα από οπαδό της ομάδας σε επόπτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πεύκη την 4η αγωνιστική) και η… εξορία ξεκινάει από σήμερα. Ο ΑΟ Χαϊδαρίου εκτός από τον σημερινό αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης για την 8η αγωνιστική, θα δώσει σε ουδέτερο γήπεδο ως τιμωρημένος τους αγώνες με Αργυρούπολη για την 10η αγωνιστική, με Ρουφ για την 12η αγωνιστική και Μικρασιατικό για την 14η αγωνιστική. Το Χαϊδάρι θα παίξει ξανά ως γηπεδούχος στην έδρα του, έχοντας εκτίσει την ποινή του, την 17η αγωνιστική όπου υποδέχεται τον Ήφαιστο Περιστερίου, κοινώς μιλάμε για ημερομηνία κοντά στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Καλό 2017 δηλαδή…!!! Ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα αγωνιστεί, όμως, ως φιλοξενούμενος στην πόλη μας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, όπου είναι προγραμματισμένη η συνάντηση Θρίαμβος Χαϊδαρίου – ΑΟ Χαϊδαρίου.
Όσο αφορά την σημερινή συνάντηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ο ΑΟ Χαϊδαρίου θέλει να διατηρήσει μια… όμορφη και συνεπή προϊστορία που έχει «χτίσει» τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν (2014-2015 και 2015-2016) εναντίον του Φωστήρα Ηλιούπολης, καθώς η ομάδα της πόλης μας σε τέσσερις (4) αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει με το αντίπαλο σωματείο είναι αήττητη έχοντας να παραθέσει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το Χαϊδάρι αυτά τα δύο προηγούμενα χρόνια που είχε αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης στον ίδιο όμιλο, σημείωσε δύο νίκες εντός έδρας, ενώ στην Ηλιούπολη απέσπασε και τις δύο φορές «λευκές» ισοπαλίες (0-0).
Στην προκειμένη περίπτωση απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης ο ΑΟ Χαϊδαρίου σήμερα θέλει να «τριτώσει» το καλό και να πάρει την 3η συνεχή εντός έδρας νίκη του σε αυτές τις τρεις διαδοχικές σεζόν και ειδικά φέτος, που δεν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την αγωνιστική περίοδο.
Να κάνουμε, όμως, την απαραίτητη παρένθεση μας και να θυμηθούμε τι συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια…

 

ΣΕΖΟΝ 2015-2016

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 14/11/2015)


ΑΟ Χαϊδαρίου – Φωστήρας Ηλιούπολης 3-1 (Διαιτητής Χριστοδούλου)


Σκόρερ Χαϊδαρίου: Καρώνας 44΄, Μπατής 61΄, 69΄


ΑΟΧ (Κανελλόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (81΄ Τσάνι), Ρούσα, (72΄ Ροκάκης), Μουρεζίνης (61΄ Κοτσολάκος).

 

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 12/3/2016)


Φωστήρας Ηλιούπολης – ΑΟ Χαϊδαρίου 0-0 (Διαιτητής Χριστοδούλου)


ΑΟΧ (Πυρένης): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Ζαγκλής, Παππάς, Καρώνας, Καμπεράϊ, Καλαμπαλίκης (90΄ Πανόπουλος), Κοτσολάκος, Τσάνι (87΄ Νικολάου).

 

ΣΕΖΟΝ 2014-2015

 

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 3/1/2015)


ΑΟ Χαϊδαρίου – Φωστήρας Ηλιούπολης 2-0 (Διαιτητής Χαλδαίος)


Σκόρερ: Διαμάντης 50΄, Πολίτης 88΄.


ΑΟΧ (Ασπρογέρακας): Τριανταφύλλου, Πολίτης, Νούλας (85΄ Παναγιωτακόπουλος), Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Νικολάου (33΄ Δημητρακόπουλος), Χριστούλης, Καρώνας, Ρούσα (71΄ Κοτσολάκος), Διαμάντης.

 

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 25/4/2015)

 

Φωστήρας Ηλιούπολης – ΑΟ Χαϊδαρίου 0-0 (Διαιτητής Γαβρίλης)


ΑΟΧ (Παπαδόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Κασάπης, Καρώνας, Χριστούλης, Κοτσολάκος (74’ Παναγιωτακόπουλος), Ρούσα (58΄ Διαμάντης), Νικολάου (63΄ Χρυσαφίδης).

 

Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, που όπως είπαμε «κυριαρχούν» ειδικές συνθήκες, καθώς ο ΑΟΧ είναι τιμωρημένος, δεν παίζει στην έδρα του και προσπαθεί να ανακάμψει στην βαθμολογία, έπειτα από ένα μέτριο ξεκίνημα. Αντίθετα, ο Φωστήρας Ηλιούπολης, μετά από τις δύο σερί ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, «τρέχει» εδώ και πέντε αγωνιστικές (από την 3η) ένα φοβερό σερί 5 νικών.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Φωστήρας Ηλιούπολης είναι στην 4η θέση με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 10-9, ενώ το Χαϊδάρι είναι 11ο με 7 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες και τέρματα 6-6.
Αμφίβολος για την ομάδα του Άγγελου Πυρένη, που θέλει τη νίκη για να ανακάμψει και βαθμολογικά, είναι ο Σαλαπάτας, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ γινόντουσαν ενέργειες για να πάρει άδεια από την στρατιωτική του μονάδα στην Σπάρτη ο τερματοφύλακας Σαββόπουλος. Την προηγούμενη εβδομάδα στην αποστολή με τον Χαραυγιακό, αναπληρωματικός τερματοφύλακας ήταν ο Λογοθέτης, λύση που πιθανότατα θα προτιμηθεί και σήμερα. Αντίθετα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων όλη την εβδομάδα μετείχαν οι νέες μεταγραφές του συλλόγου, οι Μάριος Μαυρουδής, Κώστας Σαραντόπουλος, Θανάσης Κοντός, ενώ στις υποχρεώσεις του σωματείου μετέχει κανονικά και ο Γιώργος Κολιός.
Από αυτά πάντως που έδειξε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα ο Πυρένης και σύμφωνα με τα σχήματα που δοκίμασε οι μόνοι σίγουροι για την ενδεκάδα πρέπει να θεωρούνται, ο τερματοφύλακας Μίχος, ο Γιαννουλάκης στην πτέρυγα και οι Πανταζόπουλος, Μπούσκος στο κέντρο της άμυνας.
Σχετικά με τις μεταγραφές, ο 28χρονος επιθετικός Μάριος Μαυρουδής ήταν στις αρχές της σεζόν στον Αετό Κορυδαλλού και έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει περάσει από Εργοτέλη, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Κεραυνό Κερατέας, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Αία Ταύρου, Προοδευτική, Κισσαμικό και Ιωνικό.
Ο 21χρονος μέσος Κώστας Σαραντόπουλος προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ ο 18χρονος επιθετικός Θανάσης Κοντός έπαιζε στον Χανδριναϊκό Μεσσηνίας.
Επίσης στις προπονήσεις της ομάδας μετέχει πλέον κανονικά ο 24χρονος δεξιός μπακ - χαφ Γιώργος Κολιός, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ακολουθούσε το πρόγραμμα. Ο Κολιός, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει περάσει ακόμη από Αστέρα Τρίπολης, Προοδευτική, Πεύκη, Πανηλειακό, Ατρόμητο Πειραιά.