ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Η βαριά ήττα με 4-0 από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο σημερινό τοπικό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις του ΑΟ Χαϊδαρίου και οι παράγοντες της ομάδας θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα πριν από λίγο εξεδόθη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας μας για την παρουσία τους και τη στήριξή τους στο σημερινό παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον οποίο και συγχαίρουμε για τη δίκαιη νίκη του.
Θέλουμε να τους ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη για τη σημερινή ντροπιαστική ήττα της ομάδας, να τους πούμε ότι κατανοούμε απόλυτα τα συναισθήματά τους αυτή τη στιγμή και να τους ενημερώσουμε ότι επίκεινται σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα τις προσεχείς ημέρες.
Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου έχει 80 χρόνια ιστορία, με πολλές λαμπρές σελίδες και οι πικραμένοι σήμερα φίλαθλοί μας, να είναι σίγουροι ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών».