ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΟΥΡΚΟΥ

 

 

 

Ρεβάνς από τον ΑΟ Χαϊδαρίου για την ήττα – έκπληξη του α΄ γύρου, καθώς η ομάδα της πόλης μας έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε εκτός έδρας τον Κένταυρο Βριλησσίων με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο Κένταυρος Βριλησσίων την 1η αγωνιστική είχε κάνει την έκπληξη ως νεοφώτιστος και είχε κερδίσει στο Χαϊδάρι με 0-2.
Σήμερα, όμως, Κυριακή, το πολύ νεανικό σύνολο του Γιώργου Κιούρκου (φώτο), που είχε για ακόμη μία φορά πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα, έπαιξε πολύ καλή μπάλα και πήρε δίκαια τη νίκη, ενώ με τον Γιώργο Κιούρκο στον πάγκο η ομάδα της πόλης μας έμεινε για 3η σερί αγωνιστική αήττητη.
Στο 30΄ ο Μουρεζίνης με σουτ πέτυχε το 0-1 και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45΄(1-1). Στο 59΄ ο Φουκαράς, που επανήλθε στις υποχρεώσεις της ομάδας, με σουτ έδωσε τη νίκη (1-2) στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Έπειτα από 16 αγωνιστικές ο ΑΟ Χαϊδαρίου σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 15-16.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μίχος, Καμπεράϊ (78΄ Σακελλαρίου), Αναστασόπουλος, Φουκαράς, Αλεβίζος, Βλάχος (70΄ Χριστούλης), Καλαμπαλίκης, Μουρεζίνης, Κόκλας (88΄ Μαυρουδής), Κοτσολάκος, Κοπανάς.