ΕΠΟΧΗ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΟΥΡΚΟ

 

 

 

Ξεκινάει αύριο το απόγευμα Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 5, στο δημοτικό γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» η αγωνιστική σεζόν 2017-2018 για τον ιστορικό ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου είναι η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση και προπόνηση των παικτών για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας.
Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και έτοιμος για το «χτίσιμο» της ομάδας από την αρχή, ο ικανότατος συμπολίτης μας προπονητής Γιώργος Κιούρκος (φώτο), ο οποίος έχει την καθοδήγηση του συλλόγου από πέρυσι στις 17 Δεκεμβρίου 2016 (αντικατέστησε τον Άγγελο Πυρένη), αλλά την φετινή σεζόν που ξεκινάει αύριο, έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει με τα δικά του αγωνιστικά πλάνα το ρόστερ.
Μια σεζόν, που ξεκινάει όχι μόνο με ενθουσιασμό και όνειρα για να μπορέσει η ομάδα να πάει καλύτερα από την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά μάλλον με την σιγουριά ότι ο ΑΟΧ θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός. Και αυτό το στηρίζουμε στο γεγονός, σε σχέση με πέρυσι, ότι το περασμένο καλοκαίρι είχαμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή προσώπων στο έμψυχο δυναμικό, η ομάδα ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, αλλά στον… δρόμο και μέχρι να δεθεί το ρόστερ (κοινώς να αποκτήσει ομοιογένεια) πέρασε αρκετός καιρός. Στα θετικά στοιχεία με την προέκταση τους να φτάνει ως και την τωρινή χρονική στιγμή, είναι ότι ο Γιώργος Κιούρκος ανέλαβε πέρυσι την ομάδα μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν, δούλεψε πολύ με τους παίκτες, έβγαλε συμπεράσματα, «ξεκαθάρισε» το ρόστερ, έκανε τις επιλογές του, έδωσε ευκαιρίες και σε νέους αθλητές από τις υποδομές του σωματείου, ενώ οι παίκτες αφομοίωσαν τον τρόπο που λειτουργεί αγωνιστικά ο προπονητής τους.
Και φτάνοντας στο τώρα, κατά την περίοδο των μεταγραφών, ο ΑΟΧ προχώρησε σε λίγες και στοχευμένες μεταγραφές (ίσως να γίνουν άλλες δύο με τρεις), καθώς η ομάδα με τον Κιούρκο και πλάνο έχει, αλλά και πιο σοβαρή και δυνατή θα μπει τη νέα σεζόν.
Ο ΑΟ Χαϊδαρίου ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του έχοντας ένα υπερπλήρες ρόστερ για τα δεδομένα των αθηναϊκών πρωταθλημάτων, ενώ θετικό στοιχείο είναι ότι έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι επί το πλείστον προέρχονται από τις δικές του υποδομές. Μια ομάδα που δεν χρειάστηκε να αλλάξει ριζικά, για να «χτιστεί» από την αρχή, αλλά ένα σύνολο που έχει παρελθόν, θα εμφανιστεί πολύ δυνατό στο παρών και σίγουρα έχει το μέλλον δικό του.
Αυτή η ισορροπία και τα θετικά δεδομένα που ισχύουν, δεν εφησυχάζουν τους ιθύνοντες του σωματείου και πολύ δε περισσότερο τον προπονητή Γιώργο Κιούρκο, ο οποίος γεννημένος από τα σπλάχνα της ομάδας και έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές με αυτή ως παίκτης, θέλει να παρουσιάσει ένα πανίσχυρο και μάχιμο σύνολο, που θα τα δίνει όλα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και σίγουρα η πορεία του θα είναι ανώτερη από την περσινή.
Στο αυριανό πρώτο ραντεβού της ομάδας, παρόντες από το περσινό ρόστερ θα είναι οι Μίχος, Πανταζόπουλος, Ροκάκης, Καλαμπαλίκης, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης Θ., Σακελλαρίου, Δράμι, Τουλούπης, Καμπεράϊ, Χριστούλης, Κοπανάς, Κλαυδιανός, Χαλικιάς, Σαμπατάκος, Γιακουμάτος, Βλάχος, Αδαμίδης, Σκαραμάγκος, Γονής, οι νεοπαποκτηθέντες Χαραλάμπους, Μπακόλας, Ρούπι, ακόμη τρεις παίκτες από το εφηβικό που προβίβασε ο Κιούρκος, ενώ όπως αναφέραμε ο ΑΟΧ αναμένεται να ενισχυθεί με δύο – τρεις ακόμη μεταγραφές. Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Μαυρουδής, ο ικανότατος και έμπειρος φορ του σωματείου, που προέρχεται από εγχείριση στους χιαστούς, θα ξεκινήσει προπονήσεις ενδυνάμωσης τον Σεπτέμβριο.
Το τεχνικό τιμ του Γιώργου Κιούρκου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας απαρτίζουν ακόμη ο γυμναστής Βασίλης Δερμάτης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Πλούμπης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο νέος βοηθός προπονητή. Γενικός Αρχηγός του τμήματος θα είναι ο Δημήτρης Διαμάντης.