ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

XARAL toula

 

 

…Αδίκησε τον εαυτό του ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον τοπικό Φωστήρα στην Ηλιούπολη., σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου 2017.
Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, …χαράμισε ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο 45λεπτο, δεν έκανε καλή εμφάνιση, ενώ στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σε μία από τις λιγοστές προσπάθειες των γηπεδούχων, δέχθηκε την παραβίαση (61΄ / 1-0), που προήλθε από αυτογκόλ του Τουλούπη (αριστερή φώτο) σε μία πολύ άτυχη στιγμή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, καθώς η ομάδα προσπαθούσε να αντιδράσει από την ψυχρολουσία, ο ΑΟΧ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαραλάμπους (δεξιά φώτο) στο 65΄ με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 25΄, ο ΑΟΧ συνέχισε την πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε ευκαιρίες με τους Δράμι, Σκαραμάγκο και Κοτσολάκο.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Ροκάκης (80΄ Καμπεράϊ), Τουλούπης, Χριστούλης, Μουρεζίνης Θ., Κοτσολάκος, Σακελλαρίου (60΄ Δράμι), Κοπανάς (78΄ Σκαραμάγκος), Χαραλάμπους.