ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ

 

ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

PERLE18 ARXIKI

 

 

…Στο ίδιο έργο θεατές παραλίγο να βρεθούν στον ΑΟ Χαϊδαρίου, αλλά τελικά η εξέλιξη της σημερινής συνάντησης (Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017) Αθηναϊδα – Χαϊδάρι για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, είχε θετικό πρόσημο για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.
Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου, ο ΑΟ Χαϊδαρίου βρέθηκε και σήμερα να χάνει - στο γήπεδο της Κυψέλης - με 2-0 (18΄ και 66΄ ), αλλά οι δύο από τις τέσσερις αλλαγές του Γιώργου Κιούρκου, έμελλε να αποδειχθούν… χρυσές για την ομάδα της πόλης μας, που έφυγε τελικά με το ισόπαλο 2-2 και τον βαθμό της ισοπαλίας (την περασμένη εβδομάδα είχε χάσει με 2-1), ενώ ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν το σουτ του Μουρεζίνη στο 76΄ δεν είχε βρει το δοκάρι. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο ΑΟΧ έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Γκάμαρη και ειδικά όσο αφορά δύο φάσεις, όπου το Χαϊδάρι ζήτησε πέναλτι. Μία στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Σπυρόπουλος έπεσε από τράβηγμα αμυντικού της Αθηναϊδας, ενώ στο 93΄ ο Γκάμαρης είπε παίζεται σε χέρι παίκτη της γηπεδούχου.
Ο ΑΟ Χαϊδαρίου μετά το 2-0 αφυπνίστηκε και πήρε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας ασφυκτικά την ομάδα της Αθηναϊδας. Στο 83΄ ο 18χρονος Μάριο Περλέσι (φώτο αριστερά) με προβολή έκανε το 2-1, ενώ στο 89΄ ο 19χρονος Γιάννης Καμπεράϊ (φώτο δεξιά) «έγραψε» το τελικό 2-2.
Έπειτα από 8 αγωνιστικές ο ΑΟΧ είναι στην 10η θέση με 9 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 13-11. Την επόμενη αγωνιστική (9η) το Χαϊδάρι και έπειτα από δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, επιστρέφει στην έδρα του, όπου υποδέχεται την Διάνα Ηλιούπολης και μόνο ζητούμενο είναι η νίκη.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Γιαννουλάκης, Γκουντελίτσας (55΄ λ.τ. Τουλούπης), Χριστούλης, Κοτσολάκος (78΄ Περλέσι), Μπακάμης (46΄ Καμπεράι), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος, Δράμι (67΄ Ρούπι)