ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

PAPX18

 

 

Ο… γνώριμος, από το περσινό (2016-2017) πέρασμα του στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Νίκος Παπαρούνης (φώτο), αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου. Ο Νίκος Παπαρούνης έπειτα από την διακοπή της συνεργασίας του με το Ηράκλειο – έπειτα από την εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου – ήρθε σε επαφή με τους παράγοντες του ΑΟΧ και το πιθανότερο είναι σήμερα το απόγευμα Τρίτης να επισημοποιηθεί η έναρξη συνεργασίας. Ο Νίκος Παπαρούνης, ήταν από τον περασμένο Αύγουστο προπονητής στο Ηράκλειο, πέρυσι ήταν στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ πιο πριν, για τρία (3) χρόνια ήταν τεχνικός της ΑΕ Περάματος, ενώ έχει ξεκινήσει από την Οδηγήτρια, όπου κάθισε στον πάγκο της για 2 χρόνια.
Ο Νίκος Παπαρούνης στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε τερματοφύλακας, έχοντας ξεκινήσει από τον Παναιτωλικό το 1989, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Παναρκαδικό, Πανελευσινιακό, Μαρκό, Ναύπακτο, Καλλιθέα, Αττικό και Άγιο Ιερόθεο.
Ο νέος τεχνικός του ΑΟΧ διαδέχεται τον Γιώργο Κιούρκο, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι πριν 15 μέρες, ενώ σε αυτό το μικρό διάστημα την θέση του ως υπηρεσιακός προπονητής είχε πάρει ο Δημήτρης Διαμάντης.