ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

DIMG

 

 

Παρελθόν αποτελεί από την Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου ο Τάσος Δημητρίου. Στην είδηση που έγινε γνωστή από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζονται τα εξής: «Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο. Χαϊδαρίου, Τάσος Δημητρίου, υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας για προσωπικούς λόγους.
Ο κ. Δημητρίου ήταν από την αρχή της φετινής σεζόν, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικό έργο που πρόσφερε στην δεύτερη θητεία του στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες με το γηπεδικό θέμα να κάνει την ζωή μας δύσκολη, ο κ. Δημητρίου προσέφερε σε μεγάλο βαθμό και πάνω στα θεμέλια που έβαλε, θα στηρίξουμε το «οικοδόμημα» για να δημιουργήσουμε τους ποδοσφαιριστές, που θα στηρίξουν την ανδρική ομάδα.
Είμαστε σίγουροι ότι το έργο του, ως Ενωσιακός προπονητής, θα συνεχίσει να είναι σημαντικό, όπως επίσης ότι στο μέλλον η «πόρτα» της ομάδας μας θα παραμείνει για πάντα ανοιχτή για κάθε είδους συνεργασία. Κάθε επιτυχία και στον πολιτικό στίβο, που επέλεξε να ακολουθήσει!».
Στην κεντρική φώτο, από αριοτερά, ο κ. Τάσος Δημητρίου με τον Αντιπρόεδρο του ΑΟΧ κ. Άρη Χρονόπουλο, κατά την ημέρα έναρξης προετοιμασίας της ομάδας τον περασμένο Αύγουστο).

 

 

KALOGM