Ο ΤΑΚΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ

 

ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (40 ΦΩΤΟ)

 

ARXTAK

 

 

…Παραδοσιακά, όπως κάθε σεζόν εδώ και αρκετά χρόνια, η… αγωνιστική περίοδος του ΑΟ Χαϊδαρίου, αρχίζει με την πλέον… επιβεβλημένη, δεξίωση (ή τραπέζωμα, πέστε το όπως θέλετε), που παραθέτει, η εμβληματική παραγοντική μορφή του σωματείου και ολόθερμος αρωγός του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, κ. Τάκης Σπίνουλας.

Λίγα 24ωρα, πριν την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟ Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ και παντοτινό μέλος του ΔΣ, κ. Τάκης Σπίνουλας, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020, υποδέχθηκε στο φιλόξενο χώρο του καταστήματος του, το ξεχωριστό και επιτυχημένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», τους παράγοντες του σωματείου, το τεχνικό τιμ, στελεχειακό δυναμικό και το έμψυχο δυναμικό του ΑΟΧ, μια πολυμελή αποστολή με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου.

Ήταν ένα απαραίτητο… γευστικό διάλειμμα για όλη την αθλητική οικογένεια της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Χαϊδαρίου, προκειμένου να πάει με ακόμη καλύτερο ηθικό και ψυχολογία σε αυτή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εν μέσω της σύσφιξης των σχέσεων, που προκύπτουν από αυτές τις κοινωνικές συναντήσεις.

Στην κεντρική φώτο, ο προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Χλωρός (αριστερά) και ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου (δεξιά), έχοντας στην μέση τον άξιο οικοδεσπότη και εμβληματικό παράγοντα του ΑΟΧ κ.Τάκη Σπίνουλα.

Ακολουθεί, το… χορταστικό φωτορεπορτάζ!

 

KATLEZ

 

PRX1

 

 

PRX2

 

PRX3

 

PRX4

 

PRX5

 

PRX6

 

PRX7

 

PRX8

 

 

newmakdellem

 

 

PRX9

 

PRX10

 

PRX11

 

PRX12

 

PRX13

 

PRX14

 

PRX15

 

PRX16

 

 

KATLEZ

 PRX17

 

PRX18

 

PRX19

 

PRX20

 

PRX21

 

PRX22

 

PRX23

 

PRX24

 

PRX25

 

newmakdellem

 

 

PRX26

 

PRX27

 

PRX28

 

PRX29

 

PRX30

 

PRX31

 

PRX32

 

PRX33A

 

PRX34

 

PRX35

 

 

KATLEZ