ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (35 ΦΩΤΟ)!

 

DIMARXOKKL

 

 

Διαχρονική, ξεχωριστή και ζεστή η σχέση του Δημήτρη Καλογερόπουλου, πρώην Δημάρχου Αιγάλεω και νυν υποψηφίου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, με τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας.

«Δεύτερη γειτονιά του», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος, γέννημα – θρέμμα τούτων εδώ των περιοχών, δίνοντας εδώ και πολλά χρόνια τις μάχες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και κεντρικής πολιτικής, για τα δυτικά προάστια και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου 2023 ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, διοργάνωσε την προεκλογική του ομιλία στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» της Αγίας Βαρβάρας, όπου τον προλόγισαν με θερμά λόγια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Βαρβάρας κ. Μανώλης Ζερβάκης και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος.

Ακολούθησε η βαθιά ανθρώπινη – και όχι “ξύλινη” - ομιλία του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, προς τις φίλες και φίλους, που έσπευσαν να στηρίξουν την εκλογική προσπάθεια του.

 

* Στην κεντρική φώτο, ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος (εν μέσω), με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας (αριστερά) κ. Ανδρέα Λεωτσάκο και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας (δεξιά) κ. Βασίλη Βόσσο.

 

 

mitsos1d

 

 

DM7

 

DM3

 

 

DM4

 

DM5

 

DM6

 

DM8

 

DM9

 

 

mitsos1d

 

 

 

DM10

 

DM11

 

DM12

 

DM13

 

DM14

 

DM15

 

DM17

 

 

mitsos1d

 

 

DM18

 

DM19

 

DM20

 

DM21

 

DM22

 

DM23

 

 

mitsos1d

 

 

DM24

 

DM25

 

DM26

 

DM27

 

DM28

 

DM29

 

DM30

 

 

mitsos1d