ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ:

Βοήθεια στην Αρχαία Ολυμπία

ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

 

ol arxiki

 

 

 

«Μόλις η προσφορά αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους παραδόθηκε από την αντιπροσωπεία του δήμου μας στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, παρόντος του δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το λαό της πόλης μας και όλους όσοι στηρίζουν ενεργά τους δημότες και το δήμο του».

 

 

Από την ανάρτηση στο facebookτου Δημάρχου Λάμπρου Μίχου, όπως και το επόμενο κείμενο:

 

arx olybia 01

 

«Ο Δήμος μας δίπλα στους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.

 

Συσκευάστηκαν και φορτώθηκαν εννιά (9) παλέτες με νερά, φαγώσιμα, φαρμακευτικά είδη, τροφές για ζώα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και παραδίδονται στο δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας από αντιπροσωπεία του δήμου (τον διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών και την επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας του δήμου). Άλλη μία αποστολή με έξη (6) παλέτες ειδών πρώτης ανάγκης βρίσκεται ήδη στο δρόμο για τους πληγέντες της Ηλείας. Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές και προς άλλες πυρόπληκτες περιοχές. . Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους δημότες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και με την συγκινητική τους γενναιοδωρία θα προσφερθεί μια κάποια ανακούφιση στους πληγέντες συνανθρώπους μας».

 

Ακολουθούν οι ευχαριστίες του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας:

 

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο, ΛΑΜΠΡΟ ΜΙΧΟ, τον διευθυντή του Δήμου-συντοπίτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ και ιδιαίτερα τους πολίτες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την πολύτιμη βοήθειά τους προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας !! »

 

 

arx olybia 02

 

 Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας

 

 

 

arx olybia 03

 

 

arx olybia 04

 

arx olybia 08

 

 

arx olybia 11