ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXDKAL

 

 

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Διαγόρα Αιγάλεω ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Γιαννούλης Καλλίλας και ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Ιάκωβος Γονιδάκης, είχαν πριν λίγες μέρες την πρώτη επίσημη συνάντηση εργασίας, όπου αποτίμησαν τα όσα έγιναν την σεζόν (2019-2020), που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, και έκαναν τον σχετικό προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Η πρώτη τους επαφή για να βάλουν μπροστά τον σχεδιασμό, αφορούσε την επικοινωνία με τον συμπολίτη μας προπονητή, Σάκη Καλογερόπουλο, ο οποίος ήταν στον πάγκο του συλλόγου όλη την προηγούμενη σεζόν (2019-2020) και υπό τις οδηγίες του, ο Διαγόρας Αιγάλεω τερμάτισε στην 11η θέση του 3ου ομίλου της Γ΄ Αθήνας, καταγράφοντας την συγκομιδή 27 βαθμών σε 22 αγώνες με 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες (τέρματα 41-38). Τηρουμένων των αναλογιών, ήταν μία θετική σεζόν, όπου ο Καλογερόπουλος κοουτσάρισε για πρώτη φορά τον σύλλογο.

Καλλίλας, Γονιδάκης άκουσαν τον απολογισμό του Καλογερόπουλο για τη προηγούμενη χρονιά, όπως επίσης και τις επισημάνσεις του, ειδικά αυτές που αφορούσαν τα νέα δεδομένα.

Οι δύο παράγοντες του Διαγόρα Αιγάλεω, «ζύγισαν» τα δεδομένα και τελικά κατέληξαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Καλογερόπουλο, όπου προφανώς στην δεύτερη παρουσία του στην ομάδα την σεζόν 2020-2021, θα περιμένουν σαφώς στατιστική βελτίωση όσο αφορά την εν γένει πορεία.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος, είχε αναλάβει τον Διαγόρα Αιγάλεω, πριν από ένα χρόνο περίπου την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, διαδεχόμενος τον Τάσο Χατζή, που είχε συμπληρώσει 5 χρόνια συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο προπονητής Σάκης Καλογερόπουλος έχει μακρά ποδοσφαιρική διαδρομή, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.

Αγωνίστηκε με το Αιγάλεω για 9 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει παίξει ακόμη σε ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Νέα Ιωνία, Μανδραϊκό, Ατρόμητο Πειραιά, Ήφαιστο Περιστερίου, Τόλμη Περιστερίου και έκλεισε την καριέρα του στον ιστορικό Αστέρα Βλαχιώτη (ΕΠΣ Λακωνίας).

Ως προπονητής, ξεκίνησε από την Τόλμη Περιστερίου, ακολούθησε η Ιεράπολη, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 4 χρόνια με την οποία πανηγύρισε άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία, ο ΑΟ Κορυδαλλός, οι Νέοι Ευγένειας, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 2η φορά, ενώ την σεζόν 2018-2019 κοουτσάρισε για ένα διάστημα την Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Επίσης ασχολείται επισταμένα και με τμήματα ακαδημιών, όπου κατέχει το πόστο προπονητή στην Κ18 του Φωστήρα και στην Κ16 του Ήφαιστου Περιστερίου.

 

KALPN