ΠΕΝΤΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στο τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα Αιγάλεω και λίγο πριν φύγει για διακοπές ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιαννούλης Καλλίλας (φώτο αριστερά) είχε νέο συμβούλιο με τους στενούς συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Γ΄ Εθνική. Ο κ. Καλλίλας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είχε επαφές προκειμένου να δουν όλο το οικονομικό σκέλος της νέας περιόδου, καθώς πρέπει να υπολογιστούν και τα πέντε ταξίδια της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Διαγόρας θα μεταβεί εκτός έδρας στην Θήβα για το παιχνίδι με τον Κάδμο, στην Ρόδο για το παιχνίδι στον Αρχάγγελο, καθώς και τρεις φορές στην Κρήτη για τους αγώνες με Εργοτέλη, Ηρόδοτο (Ηράκλειο), Ακαδημία (Ρέθυμνο).

Επίσης, όσο αφορά την συνάντηση του με τον προπονητή κ. Γιάννη Παύλου (φώτο δεξιά), ο Γιαννούλης Καλλίλας έχει δώσει εντολή η ομάδα να ενισχυθεί όπου και όπως πρέπει. Στην ομάδα της πόλης μας δεν βιάζονται και σίγουρα θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός πλεϊ - μεϊκερ, ενώ ίσως κινηθούν και για κάτι άλλο εφόσον δουν ότι είναι εξαιρετική υπόθεση και θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα.

Τέλος, πριν δύο μέρες, οι παίκτες και ειδικά οι νεαροί αθλητές του συλλόγου αλλά και κάποιοι άλλοι που δοκιμαζόντουσαν, ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις για τη φετινή περίοδο και ο Παύλου τους ευχήθηκε καλές διακοπές. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας θα ανακοινώσει κατά την έναρξη της νέας περιόδου ποιους από τους μικρούς παίκτες του συλλόγου θα προωθήσει στο ανδρικό τμήμα. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 19 Αυγούστου και ο Παύλου ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα του, όσο αφορά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ ήδη μελετά προτάσεις για την συμμετοχή της ομάδας σε φιλικά τουρνουά με πολύ ισχυρούς αντιπάλους.