ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΚΑΛΛΙΛΑΣ!

 

KALL1

 

 

Μεγάλη και προσωπική επιτυχία για τον νεαρό συμπολίτη μας, καλαθοσφαιριστή του Διαγόρα Αιγάλεω, Μανώλη Καλλίλα, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Λεμεσό της Κύπρου, ανακηρύχθηκε ως μέλος της ομάδας μπάσκετ των εκπαιδευτήριων ΛΑΜΠΙΡΗ, πρωταθλητής Ελλάδας και Κύπρου (Πανελληνιονίκης). Η ομάδα του, τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ (είναι μαθητής της Β΄ Λυκείου), κατέκτησαν το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, στην τελική φάση του οποίου έλαβαν ακόμη μέρος ακόμη οι αντίστοιχες μαθητικές ομάδες του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ (Πάτρα) και το ΛΑΝΙΤΕΙΟ Λύκειο Λεμεσού.
Μετά τη νίκη τους αυτή τα εκπαιδευτήρια ΛΑΜΠΙΡΗ και ο συμπολίτης μας Μανώλης Καλλίλας θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού μπάσκετ, που θα διεξαχθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 7 Μαϊου στην Κροατία. Στον όμιλο που μετέχει η ελληνική σχολική ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων ΛΑΜΠΙΡΗ μετέχουν ακόμη ομάδες από την Σερβία, Τσεχία, Αγγλία και προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 2 πρώτες.
Ο νεαρός συμπολίτης μας Μανώλης Καλλίλας, ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της ηλικίας του, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2000 και φέτος μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον Διαγόρα Αιγάλεω, όπου ο κόουτς Σπύρος Σαμόλης του δίνει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής. Πιο πριν ο Καλλίλας έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας και Αμερικάνικο Κολέγιο.

 

KALL

 

KALL1

 

 

KALL2

 

KALL3

 

KALL4

 

KALL5

 

KALL6

 

KALL7

 

KALL8

 

KALL9