ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

 

DIAGTI

 

 

Μπορεί ο Διαγόρας Αιγάλεω να μην ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ Εθνικής, καθώς την περασμένη Κυριακή 8η Οκτωβρίου 2017, ηττήθηκε στην Κρήτη από το Ηράκλειο για την 1η αγωνιστική, όμως, αύριο η ομάδα της πόλης μας, κάνει αποκαλυπτήρια… εντός έδρας και για πρώτη φορά στην διοργάνωση μπροστά στον κόσμο της, θέλοντας τη νίκη απέναντι στο ιστορικό σωματείο του Παγκρατίου.
Ο αγώνας Διαγόρας Αιγάλεω – Παγκράτι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου του Νότου της Β΄ Εθνικής, είναι ορισμένος για το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2017 στο κλειστό γήπεδο Δήμου Αιγάλεω «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» και θα ξεκινήσει στις 5. Η συνάντηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα όχι μόνο πολλοί συμπολίτες μας, αλλά και από όλη την Αττική θα συρρεύσουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Η ήττα την περασμένη Κυριακή ήρθε και σίγουρα είναι κάτι που ήδη έχει ξεχαστεί από τους παίκτες του κόουτς Σπύρου Σαμόλη. Τεχνική ηγεσία και παίκτες κατανόησαν, θέλοντας και μη, γρήγορα την φιλοσοφία της Β΄ Εθνικής, μιας κατηγορίας που η ομάδα της πόλης μας είναι νεοφώτιστη, αλλά στον Διαγόρα Αιγάλεω δεν ψάχνουν για δικαιολογίες, όταν μάλιστα ο Πρόεδρος κ. Γιαννούλης Καλλίλας κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχει πράξει τα δέοντα (και παραπάνω) για να την ενισχύσει. Μάλιστα, στην προχθεσινή προπόνηση της Πέμπτης, λίγο πριν αρχίσει το πρόγραμμα, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες επισκέφθηκε ο κ. Καλλίλας, ο οποίος τόνωσε με τον δικό του τρόπο την ψυχολογία τους, ζητώντας μόνο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αυριανό αγώνα με το Παγκράτι.
Ο Διαγόρας Αιγάλεω δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ο κόουτς Σαμόλης, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και η ομάδα έχοντας πίστη στην δυναμική της και παίζοντας σοβαρά, θα μπει στο παρκέ για την πρώτη της και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ένα αποτέλεσμα που θα διαγράψει και το τελευταίο ίχνος προβληματισμού για την ήττα της πρεμιέρας.
Από τους φίλους της ομάδας υπάρχει κινητοποίηση και σίγουρα, όπως αναφέραμε στο ξεκίνημα του άρθρου, πολύς είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει τον Διαγόρα Αιγάλεω.