ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ… ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ!!!

 


Πάντα στα πάνω τους οι «ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ», το γνωστό και εξαιρετικότατο μεζεδοπωλείο της πόλης μας, που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Λαύρας 9, στο κέντρο του Αιγάλεω. Το κέφι, η καλή διάθεση, οι εκλεκτοί μεζέδες, τα θεσπέσια πιάτα, μαζί με ρακόμελα, τσίπουρα, οίνο, «δένουν» πάντα τις πιο όμορφες καταστάσεις, σε ένα από τα πιο φίνα μαγαζιά της Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο…
Και επειδή, οι «ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ», πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, πριν από λίγες μέρες, που οι συμπαθέστατοι φίλοι μας στόλισαν το μαγαζί τους, μας κάλεσαν και πόζαραν με… υπομονή, για να υποδεχθούμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, τον Δεκέμβριο (αν και κάθε μέρα, να ξέρετε, στις «ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ» πάντα είναι γιορτή και αυτή την διάθεση μεταφέρουν στους θαμώνες τους).
Α, και για να μην το ξεχάσω! Κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όλα τα βράδια ανεξαιρέτως, οι «ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ», ομορφαίνουν τις στιγμές μας, με ζωντανή μουσική, μετά τις 9 μ.μ.. Εγώ σας το είπα, στις «ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ», κάθε μέρα είναι γιορτή!
 ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ: Αγίας Λαύρας 9, Αιγάλεω, τηλ. Κρατήσεων: 210 5902290, 6989 584845, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.