BAZAAR

  ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

EIDIKO SX DHM ARXIKH

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Απριλίου το πασχαλινό Bazaar του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω με πασχαλινές και άλλες δημιουργίες των μαθητών μας.
Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η έκθεση των δημιουργιών των μαθητών μας, μας ανάδειξης των δυνατοτήτων τους καθώς και της επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία του Δήμου μας.
Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους οι μαθητές της Β΄ τάξης του 8ου Δημ. Σχολ. Αιγάλεω συνοδευόμενοι από τον Δ/ντή του σχολείου κ. Στεφανάκο Γεώργιο και τη δασκάλα της τάξης κ. Καλλιγάρου Μαριάννα, οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω με κλιμάκιο καθηγητών του, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χριστόγλου Γιάννα, ο Δ/ντής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Αδάμ Στάμος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Καρούσος Δημήτριος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ειδικής Αγωγής και Προσχολικής Αγωγής κ. Ατταλιώτου Κυριακή και κ. Τρίγκα Ελένη, αντίστοιχα, η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Νιάρχου Ελένη, Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Μαγαλιού Μαρία, οι πρώην Δ/ντές του σχολείου μας κ. Χατζηαντώνογλου Παναγιώτης και κ. Λολίτσας Κων/νος, καθώς και πλήθος συμπολιτών μας που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δημιουργίες των μαθητών μας και τη φιλοξενία μας.

EIDIKO SX DHM 01

 

EIDIKO SX DHM 02

 

 

EIDIKO SX DHM 03

 

EIDIKO SX DHM 04