Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του συνδυασμού

“ Αγία Βαρβάρα- Όλοι Μαζί για την Πόλη μας”

 

  Δυναμική ήταν η παρουσία των Δημοτών της Αγίας Βαρβάρας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον συνδυασμό μας “ Αγία Βαρβάρα- Όλοι Μαζί για την Πόλη μας” στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε μία ζεστή και δυναμική ατμόσφαιρα προεξάρχοντος του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου, Μιχάλη Νικητάκη, τελέστηκε αγιασμός από τον πατέρα Μελέτιο και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

  Την ώρα εκείνη ο Μιχάλης Νικητάκης κάλεσε τον γηραιότερο δημότη που βρισκόταν στην εκδήλωση να κόψει το κομμάτι της πίτας που ήταν αφιερωμένο στον άνεργο πολίτη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, με μία και μοναδική υπόσχεση… “του χρόνου τέτοια εποχή να μην υπάρχει άνεργος πολίτης στον Δήμο μας..”!

  Ακριβώς μετά, ο Μιχάλης Νικητάκης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στο ένθερμο ακροατήριο του, στηλίτευσε τα κακώς κείμενα της υφιστάμενης Δημοτικής Αρχής, ενώ αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο “πύρινος” του λόγος, όμως, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους όταν δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνεργος στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και όταν ανακοίνωσε το πρόγραμμα προστασίας των πολιτών και καταστολής της μάστιγας των ναρκωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι: