ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΤΗΡΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

 

 

Στην ομάδα της καρδιάς του επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Ποτηριάδης. Πληροφορίες τις τελευταίες μέρες θέλουν τον γνωστό οικονομολόγο και πρώην Αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Ανδρέα Ποτηριάδη να εισέρχεται στο διοικητικό σχήμα του Ερμή Κορυδαλλού, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.
Ο Ανδρέας Ποτηριάδης, που όλα τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην μετείχε ενεργά στην ομάδα αλλά πάντα την παρακολουθούσε και μάθαινε τα τεκταινόμενα, έχει συνδέσει το όνομα του με τον ιστορικό σύλλογο, καθώς για πολλά έτη ήταν διοικητικό στέλεχος και την υπηρέτησε από διάφορα πόστα, ειδικά την περίοδο στα τέλη της δεκαετίας του 80΄ και στις αρχές του 90, όταν οι «κυανόλευκοι» του Κορυδαλλού είχαν ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα και ξέφυγαν από τα δρώμενα της Α΄ Πειραιά, ανεβαίνοντας στην εθνική κατηγορία της Δ΄ Εθνικής. Από τα επιφανή και άξια μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ερμή Κορυδαλλού ο Ανδρέας Ποτηριάδης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Το τελευταίο διάστημα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο του Ερμή κ. Κώστα Πρέκα να έχει συνεχείς επαφές με τον κ. Ποτηριάδη (παλαιοί φίλοι και οι δύο, όπως και μέλη σε παλιές διοικήσεις της ομάδας) και η συνεργασία να «κλειδώνει»! Η επίσημη ανακοίνωση για τον Ποτηριάδη σίγουρα θα αποτελεί μια ιστορική επιστροφή στις τάξεις της ομάδας!