ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

REMARX

 

 

Μπορεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018 σε όλο τον Κορυδαλλό να γινόντουσαν δεκάδες εκδηλώσεις, μπορεί το πρόγραμμα του να ήταν βεβαρημένο και πιεσμένο, όμως, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Σταύρος Κασιμάτης, τίμησε με την παρουσία του την μεγάλη γιορτή του ιστορικού Ερμή Κορυδαλλού (έτος ίδρυσης 1928), που διεξήχθη στα γηπεδάκια του πρώην ασύλου, όπου πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σε αυτή την μαγική βραδιά, που είχαν οργανώσει στην εντέλεια οι παράγοντες του σωματείου με επικεφαλείς τον Πρόεδρο κ. Κώστα Πρέκα και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Αποστόλη Τσιριωτάκη, Ανδρέα Ποτηριάδη, έχοντας την αμέριστη συνεργασία και βοήθεια από τους συνεργάτες τους. Πανέμορφο περιβάλλον και στολισμένο κατάλληλα για να χαρούν τα αμέτρητα παιδιά των ακαδημιών του Ερμή Κορυδαλλού, βραβεύσεις, παρουσιάσεις, χαμογελαστά πρόσωπα, πλούσιος μπουφές με πολλά κεράσματα, πολύ μουσική, κέφι, χορός, και άλλα πολλά, συνέθεσαν στο να είναι αυτή η γιορτή αντάξια της ιστορίας των 90 ετών του σωματείου και υπενθυμίζοντας μας ότι το σύνθημα «Γιατί… ΕΜΕΙΣ ΕΡΜΗΣ» - που ακούστηκε πολλάκις – διατρανώνει το αίσθημα συνεργασίας της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, που μεγαλώνει συνεχώς!
(Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος – και αναμορφωτής - των Ακαδημιών του Ερμή, κ. Αποστόλης Τσιριωτάκης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης και ο Πρόεδρος του ιστορικού Ερμή Κορυδαλλού, κ. Κώστας Πρέκας).


 Ευχαριστούμε την διαδικτυακή ομάδα Ermis Fans, Photograph - video και τον κ. Μάκη Μπαρμπαρή για την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού, που σας παραθέτουμε παρακάτω.

 

KOTOK

 

REM1

 

 

REM2

 

REM3

 

REM4

 

REM35

 

REM5

 

REM6

 

KOSM

 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα (πλησίον Ιερού Ναού), τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr

 

REM7

 

REM8

 

 

REM9

 

REM10

 

REM34

 

REM11

 

MAMOK

 

REM12

 

REM13

 

REM14

 

REM26

 

REM33

 

REM15

 

REM16

 

REM17

 

LIXOK

 

 REM18

 

REM19

 

REM31

 

REM20

 

REM30

 

REM21

 

REM23

 

OUZN

 

 

 

 REM24

 

REM32

 

REM25

 

 REM29

 

REM28

 

REM27

 

REM36

 

gerolymatos