…ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!

 

ERMT

 

 

 

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν – μέχρι τον επόμενο – δίνει σήμερα το μεσημέρι Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 ο Ερμής Κορυδαλλού, καθώς η ομάδα της πόλης μας στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου, παίζει στο Πέραμα με την τοπική Αθλητική Ένωση. Η ομάδα του Ερμή Κορυδαλλού, έχει κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα και στον ημιτελικό του Κορυδαλλού, που έγινε στις 6 Μαρτίου στο ΔΑΚ της πόλης μας, είχε νικήσει με 2-0. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει για να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ Πειραιά.
Δεν είναι, όμως, μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα που βρίσκεται… επί ποδός πολέμου, αλλά και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να είναι πάρα πολλοί, που θα ενισχύσουν στον ιστορικό Ερμή στο Πέραμα.
Η διοίκηση του σωματείου έχει ναυλώσει λεωφορεία και η μετακίνηση των φίλων του Ερμή Κορυδαλλού θα γίνει δωρεάν προς το Πέραμα. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΔΣ τονίζονται τα εξής: «Αγαπητοί Γονείς - Φίλαθλοι, η ομάδα μας που είναι ήδη 1η στη βαθμολογία και πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του Τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, Την ΤEΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 15.45 δίνει τον κρίσιμο επαναληπτικό Ημιτελικό, για την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Περάματος εκτός έδρας.
Όλοι τώρα κοντά στην ομάδα μας !
Όλοι μαζί να γράψουμε την πιο ΧΡΥΣΗ σελίδα στην 90χρονη ιστορία μας!
Όλοι μαζί για τη μεγάλη γιορτή που θα γίνει στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"!
Πούλμαν για τη ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση της Ακαδημίας μας και των φιλάθλων στο Πέραμα, θα αναχωρήσουν στις 15:00 μπροστά απ το Δημαρχείο Κορυδαλλού (Γρ.Λαμπράκη). Δηλώστε την συμμετοχή σας στα γραφεία μας και στα τηλέφωνα 6944660903 -6931763794 -6971709855!!!».


H E.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη 20.3.2019 και ώρα 15.45 στο γήπεδο Περάματος θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας της ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά «ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ».
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κοσμάς Ιωαννίδης με βοηθούς τους Νικόλαο Μητάκο, Χρήστο Παρισσόπουλο, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Κώστας Δαμιανάκης.
H Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει ότι αναφορικά με τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.
Δεν θα έχουν ισχύ οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π., προπονητών κλπ. και φυσικά τα εισιτήρια διαρκείας των διαγωνιζόμενων σωματείων.
Οι μόνες κάρτες Ελευθέρας εισόδου που θα ισχύουν θα είναι οι δημοσιογραφικές.

 

 

AIXMOK