...La Vie Est Belle ΣΤΟ «ΧΙΩΤΙΚΟ»!

XIOTEX

 

 

Καλοκαιράκι, η διάθεση ανεβασμένη και επειδή η ζωή θέλει καλοπέραση, υπάρχει τρόπος, αλλά και… τόπος!

Φυσικά ομιλούμε για το περίφημο Παραδοσιακό Καφενείο – Ουζερί «Οδός Χίου» (για εμάς τους μερακλήδες ξέρετε… Χιώτικο), στο Χαϊδάρι, όπου αποτελεί την καλοκαιρινή… γη της επαγγελίας! La Vie Est Belle, που λέμε και στα χωριά μας!

Από πολύ νωρίς το πρωϊ, αρχικά για ελληνικό καφέ, εν συνεχεία… ξεκινούν τα δεκατιανά – μεσημεριανά, με ουζάκι και μεζέ, και ακολούθως μπαίνουμε στην… τελική ευθεία για τα βραδάκια μας, όπου για σπέσιαλ μερακλίδικα πιάτα, συνοδεία μπύρας, ούζου ή, και ποτού (όσο προχωρά η ώρα), μπορούμε να απολαύσουμε ορίτζιναλ καταστάσεις, μόνο στο «ΧΙΩΤΙΚΟ»!

Δεν είναι τυχαίο, ότι η κατάσταση είναι τόσο φίνα στο εν λόγω στέκι, που είτε καθημερινή, είτε Σαββατοκύριακο, ένα και το αυτό, γίνεται χαμός από την κοσμοσυρροή!

 

 

MESSOKNEW

 

 

XM4

 

 

ASTX12

Στην άνωθεν φώτο, αργά (τις λεγόμενες μικρές ώρες), στιγμές χαλάρωσης στο «ΧΙΩΤΙΚΟ» για τους καθ’ εαυτού βιοπαλαιστές της εστίασης. Από αριστερά, ο Κωνσταντίνος Καπετάνος, ο Φώτης Τσικής, ο Σταμάτης Τσικής (όρθιος), ο Νίκος Καπετάνος και ο Πασχάλης Νταής, κάνοντας την ανασκόπηση της ημέρας!

 

 

XM3

 

 

XM1

Στην άνωθεν φώτο, ο εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης (εκ Χίου) Σταμάτης Τσικής (όρθιος), έχοντας δεξιά του, τον ιδρυτή του Αστέρα Χαϊδαρίου, Μεσσήνιο την καταγωγή, Γιάννη Αρβανίτη και αριστερά, τον εκ Κοζάνης ορμώμενο, τ. Γενικό Αρχηγό του Αστέρα Χαϊδαρίου, Γιάννη Σκόρδα

 

 

XM5

 

 

 

XM7

 

 

XM8

 

 

XM2

 

 

MESSOKNEW