ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ PIZZA YESS

 ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ 2021

koutrokkk

 

Ο νεαρός επιχειρηματίας (κεντρική φώτο) κ. Μπάμπης Κούτρας, ιδιοκτήτης της πλέον επιτυχημένης PIZZA YESS, με τους εκατοντάδες καταναλωτές στα Δυτικά και Πειραϊκά (Κορυδαλλός) προάστια, μέσω της εφημερίδας μας εύχεται σε όλες και όλους το 2021 να είναι σωτήριο, υγιές, χαρούμενο και να αφήσει πίσω μία και καλή τα δεινά του 2020. Ευχαριστεί όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές, που εμπιστεύονται όλο και πιο πολύ την τοπική ελληνική επιχείρηση του, προμηθευόμενοι τα εκλεκτά προϊόντα της PIZZA YESS.

Δεν είναι μια πολυεθνική. Είναι μια υγιής επιτυχημένη τοπική επιχείρηση των προαστίων μας, η οποία συνδυάζει το αμέριστο μεράκι πολλών ανθρώπων, την εμπειρία περίπου 17 ετών, αλλά και την προσήλωση για παραγωγή αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο λόγος για την περίφημη και επιτυχημένη PIZZA YESS, η οποία δραστηριοποιείται στα προάστια Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Κορυδαλλού και Περιστερίου.

Πλούσιος σε ποικιλία ο κατάλογος προϊόντων της PIZZA YESS, από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε κάποια ή, κάποιες από τις 27 πίτσες καταλόγου (σε 3 μεγέθη παρακαλώ / Κανονική, Μεγάλη και Γίγας), επίσης υπάρχει η πρόταση για την πίτσα ημέρας, όπως μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας πίτσα με υλικά της επιλογή μας και όλα αυτά διαλέγοντας μία από τις 9 ζύμες, που είναι παρασκευασμένες με αγνά υλικά.

Ακόμη, στον εξαιρετικό κατάλογο της PIZZA YESS θα βρούμε επιλογές Ζυμαρικών, Σαλάτες, Μπέργκερ, Πεϊνιρλί, Club Sandwich, Γλυκά, Αναψυκτικά και μπύρες!

 

PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, σε ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (υπηρεσία delivery Wolt), ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr / Τηλ.: 210 5812624

 

YESSNEW