8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού : Εκπαιδευτική εκδρομή

 

του Ομίλου Φυσικών Επιστημών και Ρομποτικής στην Κρήτη

 

8o gym1arxikh

 

Πραγματοποιήθηκε από 5/5/22 έως 9/5/22 η εκπαιδευτική εκδρομή του Ομίλου Φυσικών Επιστημών και Ρομποτικής στην Κρήτη. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (BlueSchools), όπου ο Όμιλος συμμετέχει υπό την Αιγίδα του ΕΛΚΕΘΕ και αφορά στον Ωκεάνιο Εγγραμματισμό με επίκεντρο τη Μεσόγειο Θάλασσα.
Την αποστολή του Ομίλου εκπροσώπησαν οι μαθητές Βλάχος Κ. και Σουρούνης Σ. με την υποστήριξη των καθηγητών τους Παπαδημητρόπουλο Ν. και Κακαργιά Γ., παρουσιάζοντας στις αποστολές των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών τη δράση του Ομίλου στο πρόγραμμα. Η εκδήλωση παρουσίασης και συζήτησης των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε στο ΕΛΚΕΘΕ Ηρακλείου.
https://www.youtube.com/watch?v=aPJU6vnNkk8
 
8o gym3m
 
Όλοι οι μαθητές του Ομίλου έκαναν επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού/ιστορικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος) με την επίβλεψη των συνοδών καθηγητών τους Θεοδωρόπουλο Α., Παπαστυλιανού Σ. και Τσίγκα Γ., μεταξύ των οποίων: ΕΛΚΕΘΕ, CretAquarium, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, Αρχαιολογικός χώρος Κνωσσού, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Μονή Αρκαδίου, Νήσος Σπιναλόγκα.
Συγχαρητήρια
σε όλους τους καθηγητές και μαθητές μας για την παρουσίαση της δράσης και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους σε αυτή την εκπαιδευτική εκδρομή του Ομίλου.
Ευχαριστούμε την Δρ. Κουλούρη Γ. και την κ. Ανδριοπούλου Α. από το ΕΛΚΕΘΕ για την καθοδήγηση και τη συμμετοχή του Ομίλου σε αυτή τη δράση.
 
8o gym2m
 
8o gym4m
 
 
 
galaktompoureko-banner -01
 
 
8o gym5m
 
8o gym6m
 
8o gym10m
 
8o gym11m
 
8o gym17m
 
8o gym14m
 
8o gym15m
 
8o gym21m
 
8o gym22m
 
8o gym24m
 
8o gym26m
 
8o gym27m
 
8o gym29m
 
8o gym30m
 
8o gym31m
 
8o gym32m
 
 
galaktompoureko-banner -01
πηγή : facebook 8o Γυμνάσιο Κορυδαλλού