ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΣΑΠΟΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ

Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

EXXIER

 

 

 

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, για την Ιεράπολη Αιγάλεω.

Μετά τους, Σπύρο Βιτουλαδίτη, Πέτρο Παπανικολάου, Λοϊζο Λαγκαδίτη, ο σύλλογος της πόλης μας, σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, γνωστοποίησε την επέκταση των συνεργασιών με τους Αριστοτέλη (Τέλη) Τσαπουρνή και Θωμά Τσιαντούλα.

 

 

Ο ΤΕΛΗΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΗΣ

 

ieranan2

 

 

Για πέμπτη (5η) σερί σεζόν θα φοράει τα χρώματα της Ιεράπολης, ο Αριστοτέλης Τσαπουρνής. Ο 20χρονος Αιγαλιώτης – με καταγωγή από την Καρδίτσα – δεξιός εξτρέμ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες Κατσικογιάννη και εν συνεχεία σε αυτές της Ιεράπολης στα πιο μεγάλα τμήματα, ενώ σε ηλικία 16 ετών, προωθήθηκε στο ανδρικό, όπου την περίοδο 2018-2019, φόρεσε την φανέλα της ομάδας σε 4 ματς (1 γκολ) της Β΄ ΕΠΣΑ. Με την Ιεράπολη τις επόμενες χρονιές στην Β΄ κατηγορία, είχε, 13 συμμετοχές και ένα (1) γκολ την σεζόν 2019-2020, 6 εμφανίσεις την περίοδο 2020-2021 (με το λοκ-ντάουν), ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε (2021-2022), κατέγραψε 18 συμμετοχές και 4 γκολ.

 

 

 

Ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ

 

 

ieranan3

 

Ο 20χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, Θωμάς Τσιαντούλας – γιος του βετεράνου πορτιέρο της Ιεράπολης, Χρήστου Τσιαντούλα - ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο (2022) από την Αγία Ελεούσα. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο έχει γεννηθεί το 2002 και έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες Κατσικογιάννη στην Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου έμεινε για τέσσερα (4) χρόνια, ακολούθησε η μεταπήδηση του στον Άγιο Ιερόθεο και στο τμήμα Νέων του περιστεριώτικου σωματείου, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα λάμβανε μέρος και στα προπονητικά προγράμματα του ανδρικού τμήματος. Εν συνεχεία για ένα μικρό διάστημα πέρασε από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στην Αγία Ελεούσα, συλλέγοντας πολλές εμπειρίες από την παρουσία του σε σύλλογο της Α΄ Αθήνας. Μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και έχοντας καταγράψει δύο (2) συμμετοχές σε αγώνες Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η Ιεράπολη, τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του εξελίξιμου Θωμά Τσιαντούλα, ο οποίος στο β΄ μισό της σεζόν 2021-2022 με τα χρώματα της Ιεράπολης στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, έπαιξε σε 6 αγώνες.

 

 

 

YESSNEW