ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ

TSIADD

 

 

Ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας της Ιεράπολης, Θωμάς Τσιαντούλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της ομάδας του με την Ελλάς Ποντίων, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022 στο γήπεδο Οριζομύλων.

Ο 20χρονος ταλαντούχος πορτιέρο, στο φιλικό που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023, σε μία φάση στο β΄ ημίχρονο, ένιωσε δυνατό πόνο, ψηλά στην κλείδα και τον ώμο, μην μπορώντας να συνεχίσει στο παιχνίδι και όλοι φοβήθηκαν για μεγάλη ζημιά.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022 ο Τσιαντούλας επισκέφθηκε Ορθοπεδικό, όπου τελικά η διάγνωση έδειξε μυϊκό τραυματισμό, που θα αφήσει το νεαρό εκτός υποχρεώσεων για 15 μέρες περίπου, καθώς θα χρειαστεί για μερικά 24ωρα ξεκούραση στο συγκεκριμένο σημείο, θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και κατόπιν θα αρχίσει με τρέξιμο, για να ξαναμπεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσο αφορά το φιλικό με την Ελλάς Ποντίων, ο Χρήστος Κιούρκος ξεκίνησε τους εξής παίκτες: Τσιαντούλας, Λαγκαδίτης, Μαρινάκος, Κουρουπάκης, Γιακουμάκης, Κασιμάτης, Βιτουλαδίτης, Κορμανός, Τσαπουρνής, Βιδάκης, Γιαλαμάς.

 

 

 

SPILNEW