ΞΑΦΝΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

 

 

Χώρισαν οι δρόμοι του Γιάννη Ραπτόπουλου με την Ιεράπολη έπειτα από σχεδόν 3,5 χρόνια συνεργασίας. Ήταν μία ξαφνική είδηση που έγινε γνωστή μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Ο 36χρονος παίκτης, ο οποίος εδώ και 15 μέρες ήταν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω τραυματισμού (είχε χτυπήσει σε προπόνηση και έκανε 11 ράμματα στο κεφάλι), είχε την προηγούμενη εβδομάδα επαφές με τους παράγοντες του συλλόγου, όπου έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον ιστορικό σύλλογο. Το αίτημα αυτό έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», καθώς τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη και μάλιστα όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ραπτόπουλος ήταν από τους βασικούς παίκτες, που εν μέσο γενικής ανανέωσης δεν είχε ζητήσει να αποχωρήσει. Οι παράγοντες του σωματείου σεβόμενοι την απόφαση του παίκτη όπως και την προσφορά του, ο οποίος ήταν από τις εμβληματικές μορφές της ομάδας και ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια του σωματείου τις προηγούμενες τρεις σεζόν (μέχρι και τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί), αποδέχθηκαν την πρόταση του και του παρέδωσαν την ελευθέρας του.
Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένεια του μιας και ο πατέρας του Δημήτρης υπήρξε επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας και παραμένει αγνός φίλαθλος της, θα ανήκουν πάντα στην ευρύτερη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου.
Ο Ραπτόπουλος, είχε αγωνιστεί την σεζόν 2008-2009 στην Ιεράπολη όταν η ομάδα ήταν στην Α΄ Αθήνας, μετέπειτα συνέχισε αλλού την πορεία του και επέστρεψε (προερχόμενος από την Ανθούπολη) στην ομάδα της πόλης μας το 2013 όπου και παρέμεινε έως τώρα.
Την σεζόν 2013-14 ο Ραπτόπουλος αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, την περίοδο 2014-15 είχε 25 συμμετοχές, πέρυσι έπαιξε σε 24 αγώνες, ενώ κατά την φετινή περίοδο έκανε συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με την Αργυρούπολη.
Να σημειώσουμε επίσης ότι ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας.