Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

 

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Η Ιεράπολη ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο τοπικό ντέρμπι του Αιγάλεω, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 επί του συμπολίτη Ορφέα για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Μία νίκη, η οποία ήταν η 6η σερί για τους γηπεδούχους (κυνηγούν να… σπάσουν το ρεκόρ του α΄ γύρου – από την 1η έως την 7η αγωνιστική – με 7 σερί νίκες) και αποτέλεσμα το οποίο κρατάει την εξαιρετική φέτος Ιεράπολη μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας ακόμη και τον στόχο για άνοδο χωρίς την διαδικασία των μπαράζ.
Στο 23΄ έπειτα από σέντρα του Πέττα ο έμπειρος Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος (φώτο) με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 30΄ και πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος με πλασέ μετά από πάσα του Κιρκιλή σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 83΄ ο Λάπας με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 89΄ με σουτ ο Νίκος Λιβέρης «έγραψε» το τελικό 3-1.
Προς τα τέλη του ματς υπήρξε μια μικροένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου (εξέδρες), αλλά ήταν της στιγμής και όλα τελείωσαν εκεί, μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης.
Έπειτα από 17 αγωνιστικές η Ιεράπολη είναι στην 2η θέση με 40 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 37-10, ενώ ο Ορφέας Αιγάλεω είναι στην 12η θέση με 5 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, 2 ισοπαλίες, 12 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 7-34.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Κορδαλής (83΄ Σταύρου), Αποστολόπουλος, Πελεγρίνης (46΄ Βατάϊ), Μούκας, Κατσικογιάννης, Λιβέρης, Κιρκιλής, Σπάρος Φ., Πέττας, Τριανταφυλλόπουλος (66΄ Παρασκευόπουλος).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Οζούνι, Τανούσι, Ζυγάκης, Κετσιλής Αλ., Πουλής, Ανδρονιώτης, Κονταρής (48΄ Δουδέσης), Κωνσταντόπουλος (63΄ Ζαφείρης), Λάπας, Ρίγκελς, Ντιμιτρέσκου (79΄ Τιτόνης).