ΠΑΡΕΛΑΣΗ… ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ!

 

 

 

Επίδειξη ισχύος από την εξαιρετική στην φετινή αγωνιστική περίοδο Ιεράπολη, η οποία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ κέρδισε μέσα στην Αργυρούπολη την τοπική Λαύρα με 3-2, στο ντέρμπι της ημέρας. Έτσι λίγες μέρες πριν την μεγάλη εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου η Ιεράπολη έκανε… πρώϊμη παρέλαση επί της Λαύρας…!!!
Οι παίκτες του Σταύρου Παπαπαναγιώτου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0 στο 11΄ με σουτ ) δεν έχασαν την αγωνιστική τους συγκέντρωση, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και πριν λήξει το ημίχρονο ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λιβέρη, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη η ομάδα της πόλης μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Στο 58΄ έπειτα από ενέργεια του έμπειρου Τριανταφυλλόπουλου, αμυντικός των γηπεδούχων έκανε χέρι, ο διαιτητής ορθώς έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στάθης Κατσικογιάννης βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ιεράπολη (1-2). Οι παίκτες του Σταύρου Παπαπαναγιώτου δεν χαλάρωσαν, συνέχισαν να παίζουν έξυπνα και στο 67΄ σε αντεπίθεση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Λιβέρης βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Λαύρας και δεν δυσκολεύθηκε με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-3. Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι στο 40΄, το μόνο που κατάφεραν στην συνέχεια του αγώνα ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 81΄ με σουτ. Έπειτα από 21 αγώνες η Ιεράπολη είναι στην 2η θέση με 49 βαθμούς έχοντας 16 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 53-16. Επίσης ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος με το ρεπό που μεσολάβησε, συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές με αήττητο στατιστικό.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Σπάρος Φ. (82΄ Κανταρτζής), Πελεγρίνης, Λαγκαδίτης, Αποστολόπουλος, Κιρκιλής, Λιβέρης, Τριανταφυλλόπουλος (65΄ Μπατάϊ), Κατσικογιάννης (94΄ Γκιωνάκης), Κορδαλής.
 Στην κεντρική φωτογραφία, από το γήπεδο της Αργρυρούπολης, οι δύο σκόρερ της ομάδας στον αγώνα με την Λαύρα, οι Νίκος Λιβέρης (αριστερά) και Στάθης Κατσικογιάννης (δεξιά).