…“ΦΟΡΤΩΣΕ” ΜΕ 8 (!) ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Εντελώς ανανεωμένη θα παρουσιαστεί η νεοφώτιστη στην Β΄ ΕΠΣΑ, Ιεράπολη, καθώς η αιγαλιώτικη ομάδα ανακοίνωσε οκτώ (8) ακόμη μεταγραφικές προσθήκες, φτάνοντας συνολικά τις 12! Η Ιεράπολη με τον Γιαννούλη Βέρρα στον πάγκο της, πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε ανακοινώσει την απόκτηση των Έκτορα Ζιώγα, Δημήτρη Βέρρα από Κρόνο Αιγάλεω, Άγκολι Ντριτάν από Άγιο Ιερόθεο και Χρήστο Καβαλάρη από Κεραυνό Πετρούπολης. Ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές της η Ιεράπολη προχώρησε στην απόκτηση των Δημήτρη Γκούμα (αμυντικός) από Κρόνο Αιγάλεω, Νίκο Παπαδόπουλο (μέσος) από ΑΕ Αιγάλεω, Αντώνη Ιωακειμίδη (επιθετικός) από ΑΟ Χαϊδαρίου, Κώστα Γκόρι (αμυντικός) από ΑΟ Αιγάλεω, Κώστα Γεωργίου (τερματοφύλακας) από Ορφέα Αιγάλεω, Στέφανο Μαυρούλη (αμυντικός) από Παληξουριακό Κεφαλονιάς, Λευτέρη Ράπτη (αμυντικός) από ΑΟ Κωφών και Σταύρο Λιόντο (μέσος) από ΑΕ Αμπελοκήπων.
Να σημειώσουμε επίσης ότι το αιγαλιώτικο σωματείο ανανέωσε τον δανεισμό του Νίκου Λιβέρη από την ΑΕ Αιγάλεω και των αδελφών, Φάνη και Γιάννη Σπάρου από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Γκιωνάκης που μετακινήθηκε στον συμπολίτη Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ το επόμενο διάστημα ο Γιαννούλης Βέρρας θα κάνει ένα τελευταίο «τσεκ» στο ρόστερ, όπου ίσως έχουμε υπαρκτό το σενάριο να δοθούν ορισμένοι παίκτες δανεικοί σε ομάδες της πόλης μας.