ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ!

 

IEBAIL

 

 

Σοκ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93΄ για την Ιεράπολη, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Πετρούπολης για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ιεράπολη, ενώ παράλληλα σταμάτησε και το αήττητο της που είχε «χτίσει» τις 5 προηγούμενες αγωνιστικές (από την 4η έως την 8η). Σε ένα πολύ μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελείωνε ισόπαλος (μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα), αλλά στο 93΄ έπειτα από «τσαφ» στην άμυνα της αιγαλιώτικης ομάδας, ο Τσέλιος σημείωσε το τελικό 0-1, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, μάλλον ανέλπιστο - σύμφωνα με την γενική εικόνα του αγώνα - για τους φιλοξενούμενους.
Με το σφύριγμα της λήξης δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ο τερματοφύλακας της νικήτριας ομάδας, ο Ματούδης, έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς την εξέδρα και τους φιλάθλους της Ιεράπολης, λέγοντας «ΠΑΡΤΑ», γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Τσάφου, ο οποίος έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Αναγέννησης και σημειώνοντας το συμβάν αναλυτικά στο φύλλο αγώνα.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές η Ιεράπολη έχει συγκομιδή 14 βαθμών έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 7-9.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Καβαλάρης (90΄ Μίσκα), Κορδαλής (56΄ Σπάρος Φ.), Γιαννούλης, Ράπτης, Λιβέρης, Κιρκιλής (77΄ Λιόντος), Πέττας, Λαγκαδίτης, Κατσικογιάννης, Μπατάϊ (62΄ Παπαναστάσης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Χριστοδουλάκης (83΄ Σχίζας), Τσαγρής, Μαχαίρας (71΄ Μυτιληναίος), Παπαδημητρακάκης, Αλεξίου, Κουμεντάκος, Ορφανάκος, Άρεφ (73΄ Τσέλιος), Γκελμπέσης (84΄ Λαμπρόπουλος), Αθανασόπουλος.