ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

 

IER189N

 

 

Ακριβώς ένα χρόνο μετά (παρά 7 μέρες) η Ιεράπολη επισκέφθηκε τον Βύρωνα και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, πέτυχε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 1-0 επί της ομώνυμης ομάδας, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου 2018.
Για την ιστορία, πέρυσι, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 για την 1η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ, η Ιεράπολη είχε ηττηθεί με 3-0 από τον Βύρωνα.
Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με 20΄ καθυστέρηση, για να μπορέσουν να απομακρυνθούν τα πολλά νερά από τον αγωνιστικό χώρο, η Ιεράπολη πέτυχε σπουδαίο διπλό έπειτα από καλή και μεστή εμφάνιση σε ένα δυνατό ματς. Μάλιστα, οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιώγα, πέτυχαν και άλλα δύο γκολ, στο 50΄ με κεφαλιά του Γιάκαλου και στο 56΄ με πλασέ του Κορδαλή, τα οποία, όμως, ακυρώθηκαν ως οφσάϊντ, φάσεις όπου οι της Ιεράπολης θεωρούν λανθασμένες τις αποφάσεις.
Το μοναδικό γκολ που έδωσε το “χρυσό” τρίποντο στην Ιεράπολη πέτυχε ο Γρίβας στο 88΄ (0-1) - ενώ στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει καθαρή ανατροπή του Ζιώγα, αλλά ο διαιτητής Καπίρης δεν υποδεικνύει το πέναλτι - ο οποίος έπειτα από τον πανηγυρισμό του και μετά από υπόδειξη του επόπτη στον διαιτητή, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ήταν η δεύτερη σερί νίκη στις πρώτες δύο ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για την ομάδα της πόλης μας, η οποία στην πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο είχε επικρατήσει εντός έδρας με 3-1 επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης.

Πολλά τα παράπονα από την Ιεράπολη για την διαιτησία του Καπίρη.

 

ΒΥΡΩΝΑΣ: Πλάκας, Ρέλλος, Καραμπάς, Δημητρούκας, Τσατσούλης, Κόρρας (70΄ Σταύρου Άρης), Πορτάλιος (75΄ Ντζιώρας), Φαρμάκης, Ζαφείρης, Παριανός, Ιωακειμίδης.


ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ (85΄ Σπάρος Φ.), Καταρτζής, Γιάκαλος, Τζεβελέκος, Βέρρας, Λαγκαδίτης, Γιαννούλης (65΄ Γρίβας), Ζιώγας, Κορδαλής (85΄ Πουλόπουλος), Μίσκα.

 

CLANM