ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!

KERARX

 

 

Τίτλοι τέλους μιας 65χρονης αθλητικής και ποδοσφαιρικής ιστορίας, τόσο για την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, όσο και για τα αθηναϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα, καθώς από την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, έπαψε να υφίσταται το σωματείο “ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ” (Έτος ίδρυσης 1957).

Την Τετάρτη, που πέρασε, στην Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας), έπειτα από την πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, διεγράφη από την δύναμη της Ένωσης ο Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Αρ. Μητρώου ΕΠΟ 4194), καθώς για περισσότερες από δύο (2) ποδοσφαιρικές περιόδους δεν συμμετείχε στα επίσημα αθηναϊκά πρωταθλήματα που διοργανώνονται. Με την ίδια απόφαση διαγράφηκαν και τα σωματεία “ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ” (έτος ίδρυσης 1922 / Αρ. Μητρώου ΕΠΟ 21) και “ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” (πρώην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ / Αρ. Μητρώου ΕΠΟ 3784).

 

 

AKMONSA

 

 

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ

 

keravnos arxiki

 

Τελευταία αναλαμπή για τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας ήταν την σεζόν 2013-2014 όταν, λαμβάνοντας μέρος στον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, αναδείχθηκε πρωταθλητής και κέρδισε την άνοδο για την Β΄ κατηγορία, καταλαμβάνοντας αήττητος την 1η θέση με 74 βαθμούς σε 28 ματς, έχοντας 23 νίκες, 5 ισοπαλίες και τέρματα 55-11.

Την επόμενη σεζόν 2014-2015 στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, κατέλαβε την 15η και προτελευταία θέση στον 2ο όμιλο με 21 βαθμούς σε 30 ματς, έχοντας 5 νίκες, 6 ισοπαλίες, 19 ήττες και τέρματα 28-46, γεγονός που τον οδήγησε στον υποβιβασμό και την επιστροφή στην Γ΄ κατηγορία.

 

 

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

 

IMG 7848

 

Εκείνη την σεζόν (2014-2015) καταγράφουμε και ιστορικά την τελευταία νίκη του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας, όταν με γκολ των Παναγόπουλου, Δημητρίου (2), Σαλλίτα, στις 21 Δεκεμβρίου 2014 στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω για την 12η αγωνιστική, ο σύλλογος της πόλης μας επιβλήθηκε με 4-1 επί του ΑΟ Ν. Αργυρούπολης.

Εκείνη την Κυριακή, ο προπονητής του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας, Κώστας Κωνσταντινίδης, είχε χρησιμοποιήσει τους εξής παίκτες:

Τσάκας, Κόκαρης, Στρατής, Τζεβελέκος (83΄ Καρύδης), Τσιγγόπουλος, Αθανασίου (65΄ Σαλλίτα), Γκουτσούλας, Σταύρου, Δημητρίου, Παναγόπουλος, Μαυροειδάκος (46΄ Γολίδης), ενώ στον πάγκο ήταν ακόμη οι, Αποστολόπουλος, Βεβές, Λολέας, Αναστασόπουλος

 

 

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

 

KERAUN1

 

Την σεζόν 2015-2016 ο Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησε την συμμετοχή του στην διοργάνωση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου τελικά η ομάδα της πόλης μας, αγωνίστηκε μέχρι και την 7η αγωνιστική, όταν και δεν ξανακατέβηκε στο πρωτάθλημα, για να ακολουθήσουν 19 μηδενισμοί στα υπόλοιπα ματς, με το σωματείο να καταλαμβάνει την 14η και τελευταία θέση. Έως την 7η αγωνιστική ο Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας είχε 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

 

 

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ 65ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

 

KERAUN3

 

Ο τελευταίος αγώνας στην ιστορία του ΑΟ Κεραυνός Αγίας Βάρβαρας είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Αθήνας την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω, όπου η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε εντός έδρας με 4-0 από τον ΑΟ Ιλίου.

 

Για την ιστορία, ο Γιάννης Γιοβανίδης, σε αυτό το ματς χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες:

Βεβές, Αναστασόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Μαυράκης, Δημητρίου, Γιοβανίδης, Καναρίδης Ελ., Αθανασίου, Βασιλόπουλος, Πιτσιάβας, Καναρίδης Ν., Δημητρίου



AKMONSA