Τέσσερα νέα πρόσωπα

 

στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η προσπάθεια ενίσχυσης του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας προκειμένου ο σύλλογος να σταθεί με αξιώσεις την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β Αθηνών, όπου επανήλθε μετά από πολλά χρόνια.
Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ενώ αναζητά κάποιες ακόμη λύσεις, προκειμένου να παρουσιασθεί πάνοπλη από κάθε πλευρά στο νέο πρωτάθλημα.
Πιο αναλυτικά ο Κεραυνός απέκτησε τον 21χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Γιώργο Γολίδη από την ΑΕ Ηρακλείου. Ο παίκτης είχε ξεκινήσει από την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και είχε δοθεί στην ΑΕ Ηρακλείου, αλλά τώρα επιστρέψει ακόμη καλύτερος και με περισσότερες εμπειρίες.
Ακόμη η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας απέκτησε από την Ανθούπολη τον 20χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Κωνσταντίνο Τζεβελέκο και από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου τον 21χρονο δεξιό χαφ Γιώργο Ασλάνογλου.
Τέλος ο Κεραυνός ενέταξε στην δύναμη του τον 35χρονο γκολκίπερ Στράτο Λολέα, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, είναι ιδιαίτερα έμπειρος καθώς έχει αγωνισθεί και στην Ελευσίνα, με τους ιθύνοντες να θεωρούν ότι με την κίνηση αυτή θωρακίζονται κάτω από τα γκολπόστ.
Τέλος η προετοιμασία θα αρχίσει στις 16 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Κώστα Κωνσταντινίδη, που όπως είναι γνωστόν, συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.

Παναγιώτης Σίμος