ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΣΑΒΒΑ:

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 

 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, δίνουν την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να εκφράσουν τις απόψεις τους, την φιλοσοφία τους και να αναδείξουν το ενδιαφέρον της νέας γενιάς για το αύριο…

Εκπρόσωπος αυτής της νέας γενιάς της πόλης μας και η νεαρή, δραστήρια, συμπολίτισσα μας, κ. Χριστίνα Κόρσαββα, η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του κ. Νίκου Πιερακέα.

Η Χριστίνα Κόρσαββα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι κόρη του Γιάννη Κόρσαββα και της Σοφίας Καραχάλιου. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο και σήμερα είναι τελειόφοιτη του τμήματος λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Είναι ενεργός πολίτης, παρακολουθεί τα δημοτικά θέματα, συμμετέχει στα δρώμενα και επιθυμεί να συμβάλλει με την παρουσία της στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

“Για το λόγο αυτό συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Πιερακέα και με πολλούς και άξιους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»”, επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η κ. Κόρσαββα.