Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 

 

Το 2019, στην πρώτη παρουσία της στις δημοτικές εκλογές της Αγίας Βαρβάρας, για λίγες ψήφους, έχασε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Λάμπρου Μίχου, κάνοντας μας, όμως, γνωστό το όνομα της.

Πριν λίγους μήνες, στις διπλές εθνικές εκλογές, τον Μάϊο και τον Ιούλιο, πολλές και πολλοί ήταν αυτοί, που πίστευαν ότι το όνομα της μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, για να… συμπληρώσει την λίστα ή, απλώς για να δείξει ότι η κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη, προωθεί και νέα πρόσωπα.

Αυτό, όμως, το νεαρό κορίτσι από την ταπεινή Αγία Βαρβάρα, φρόντισε να… διαψεύσει τα παραπάνω σενάρια, έχοντας οδηγήσει χιλιάδες ψηφοφόρους της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα να την… εκτοξεύσουν ψηλά, δίνοντας της, την 6η θέση. Μάλιστα στις εκλογές του περασμένου Μαϊου, με την απλή αναλογική, η Μαριάννα Τουμαζάτου, ήταν πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας. Όχι και άσχημα…

Όλα τα παραπάνω, προφανώς και δεν περνούν απαρατήρητα, από τα μεγάλα κεντρικά επιτελεία, και ο Νίκος Χαρδαλιάς, αμέσως μετά τη νέα αποστολή που του ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Περιφέρεια Αττικής, κάλεσε κοντά του την Μαριάννα Τουμαζάτου, για να δώσουν μαζί αυτόν τον αγώνα στην Δυτική Αθήνα.

 

Στο μήνυμα της η Μαριάννα Τουμαζάτου, επεσήμανε:

«Έχοντας υπηρετήσει με ήθος και σεβασμό από το 2019 τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, συστρατεύομαι ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, στην προσπάθεια του Νίκου Χαρδαλιά για την μάχη της Περιφέρειας Αττικής!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωρίζει τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης όσο ελάχιστοι και έχει διαχρονικά αποδείξει τις ικανότητες του, κατορθώνοντας πάντα να πετυχαίνει κάθε στόχο που του ανατέθηκε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παραταξιακό επίπεδο. Είναι αναμφίβολα ένας ακούραστος μαχητής του συλλογικού συμφέροντος που βρίσκεται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων κρίσεων που έπληξαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Σας ζητώ και σε αυτό το ταξίδι να είμαστε συνοδοιπόροι, δεσμευόμενη να γίνω η φωνή σας σε όλα τα θέματα που απασχολούν τις γειτονιές μας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Μπαίνω λοιπόν με όλες μου τις δυνάμεις σε ακόμα μία μάχη και σας ζητώ να μου δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για τον τόπο μου.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας και πρέπει να τον πάμε μπροστά!

Κάθε μέρα κι ένα βήμα για να πάει η Αττική Μπροστά!».

 

 

* Σχετικές φώτο από την καθημερινή παρουσία της Μαριάννας Τουμαζάτου, στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας, όπου… οργώνει και σαρώνει, ερχόμενη σε επαφή με τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών μας.