…ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ 1ος ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Την 5η συνεχή παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας θα καταγράψει από την 1η Ιανουαρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά, Δημοτικός Σύμβουλος για την περίοδο 2024-2028, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά» του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, που εκλέγεται από το 2010, ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις τελευταίες εκλογές και σε έναν συνδυασμό με τεράστιο ανταγωνισμό, πήγε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, καταλαμβάνοντας την 2η θέση με 772 ψήφους, περισσότερες από κάθε άλλο, που ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου την τετραετία που διανύουμε. 1ος σε ψήφους μεταξύ των Αντιδημάρχων, λοιπόν, σε αυτή την ιδιότυπη… μάχη ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Οι ψηφοφόροι προφανώς θα εκτίμησαν σε τέτοιο βαθμό την παρουσία του και το έργο του σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δίνοντας του αυτή την υψηλή θέση, ανεβάζοντας, παράλληλα, όμως, και τον πήχη απαίτησης, για μεγαλύτερη δημιουργική ευθύνη, στη νέα αυτοδιοικητική πενταετή θητεία, κάτι που είναι σίγουρο ότι ο δραστήριος συμπολίτης μας θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, εξελέγη πρώτη φορά το 2010 με τον συνδυασμό του Γιώργου Καπλάνη καταλαμβάνοντας την 12η θέση με 408 ψήφους, ενώ το 2014 είχε έρθει 1ος με τον συνδυασμό του Μιχάλη Γιάγκα και 280 σταυρούς. Το 2019 με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά» ήρθε 6ος με 570 σταυρούς, ενώ το 2023 έκανε… γεωμετρική πρόοδο, με 772 ψήφους (αύξησε τους σταυρούς περίπου +27%!), πιάνοντας την 2η τιμητική θέση.