Επιλέγει… φανατικά “Χιώτικο” στο Χαϊδάρι

η Συντονίστρια της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας

Σταυρούλα Κωστολιά

 

 

Να μην τα ξαναλέμε, ότι… Κόσμος και Κοσμάκης, από όλα τα μήκη και πλάτη της Αττικής, αλλά ιδιαίτερα από τα δυτικά προάστια, κάνουν το πέρασμα τους, από το φημισμένο καφενείο – μεζεδοπωλείο “Χιώτικο” στο γειτονικό Χαϊδάρι!

Έτσι, λοιπόν, εκτός Αγίας Βαρβάρας, του μόνιμου τόπου διαμονής της, όπου ζει και δραστηριοποιείται ενεργά και δραστικά, η συμπολίτισσα μας, νέα Συντονίστρια της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αγίας Βαρβάρας, κ. Σταυρούλα Κωστολιά, επιλέγει εδώ και χρόνια,… φανατικά, για στιγμές χαλάρωσης, το αυθεντικό “Χιώτικο” στο Χαϊδάρι!

Πριν λίγα βράδια, εν μέσω εορταστικών ημερών, η κ. Κωστολιά, που στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη, έκανε το απαραίτητο πέρασμα της από το εν λόγω κατάστημα εστίασης, για να πάνε καλά οι γιορτές και να έλθει αισιόδοξα η νέα χρονιά!

Φυσικά και φωτογραφήθηκε για λόγους εθιμοτυπίας, με μέλη από το… σταφ του καταστήματος, αλλά και θαμώνες του “Χιώτικου”, ανταλλάσσοντας, εννοείται και τις καθιερωμένες ευχές!

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο εκ των ιδιοκτητών, Σταμάτης Τσικής, η Σταυρούλα Κωστολιά και ο μαιτρ Τάσος Λαβράνος.